Tuesday, April 9, 2013

Unty Vogue

Enteri kali ni ditujukan khas buat anak-anak daku+hubby yg tomei2.. dan sebagai balas dendam dgn entry cik papan! *evil laugh* Aku pulak yang dah terkena Final Exam Syndrome. Kuangjaq syu hantar syndrome merepek kat aku! cissss..

Anak-anak bonda yang bonda amat sayangi,
Zaman bonda belajar, zaman universiti bodan, bonda rapat dengan beberapa minah yang bolehlahlah. (Habis lah kengkorang semua esp papan!) Mari mulakan penjelajahan kehidupan unty2 korang yang x berapa senonoh ni.


tetiba si pondan belakang kekitorang. hiks. maaf abg shukXD

i know, im the cutest! 


Wan Nur Hidayah Binti Wan Marzuki (beside me), Si Panda comel yang x berapa comel. orang key-el yg tak berapa nak key-el. Kakak pengawas yang over garangnya sampai sekarang di SM Sains Selangor. Kenal sewaktu berasmaradana dengan MDS. Gayanya ala ala mak orang gitewww. Kalau marah macam nak makan dinasour 10 ekor. Kalau gelak kalah perempuan melayu terakhir. Walaupun garangnya tahap devil, dah kata pun macam mak mak kan.. hati lembut bak sutera buruk tu tentulah ada. Kadang2 tu rasa macam siapa mak aku sebenarnya ni. haaaaaa...gitewww. Special about dayah is.. PUDING ROTI yang nyum nyum sampai jilat jari ibu kaki dayah. eh? tak tak tak.. Terangkat gua!

Siti Mashasanah Binti Munsir(purple), Si Mentadak yang banyak mulut. Nama pun dah macam jawo toktok, tentulah orang jawo Batu Pahat. Tapi tak sejawo atok aku kat Parit Jawa. Kampung kampung tu dah sebati sejiwa dengan cik mas sorang ni. Awal-awal kenal dulu, ayat pertama aku, 'mak aiiiii kepoh bak ang!' Kalau boleh nak jauhkan diri daripada cik mas ni haaa.. tapi dah jodoh bersama-sama.. melekat gak dengan makcik sorang ni. Yang ni, tahap garangnya melampau sikit. Tahap gelaknya macam devil. Sekali cakap, internal and external bleeding. Agak-agak boleh terkesima dengar tomahan minah ni. haaaaa...ada berani?

NurAin binti Noor Azmi(sebelah mas). Si Kambing belaan yang busukMinah sorang ni start rapat sejak sem 3. Lagi-lagi bila dah masuk SMF. Bagai pinang digam gajahkan, tak nak terpisah. Muka innocent tapi sekali bersuara..kau gelak sampai semput. Agak2, dah boleh korek lubang kubur sendiri sebelum ain mula bersuara. okay ain. aku melawak hambar jek. Tukang troll terhebat! Sediam-diam ain azmi ni, kalau bab troll orang, berdekak sampai keluar usus perut! Macam.. "AIN KE NI?" haaaa... Muka innocent tapi.... *silalah sambung sendiri*. Kebaikan ain ni x usah dibilang sama gua. Banyak sangat jasa dia sama gua. tak terbilang gua! Paling best pasal ain, dia tak berkira. "Teman sejati katanya"

Syuhadatul Ashikin Binti Borhan(sebelah ain), Si Hamster yang papan. Jiran sobolah taman den jo. Kenal melalui dayah dan ahkak hempipi kekitorang yang exaggerated.Suka usha lelaki yang berumur. Mohon jangan kahwin dengan suami orang ye kak. Cakap orang heartless, dia pun heartless. Lagi teruk daripada aku rasanya heartless minah ni. Jantina masih perempuan tapi hati serupa lelaki. Kalau aku ada anak, mmg aku tak bagi anak aku dduk dengan minah ni. Habis heartless anak aku nnti-.-' WHAAAA!! tak mau! Walaupun berjiwa heartless, bab cintan cintun..MENITIK AIR MATA GUA! Siapa mahu try ini minah, sila fikir banyak kali. 'Orang yang suka dia, dia takkan suka balik. Orang yang tak suka dia, dia akan suka' WAH! dah macam prinsip hidup giteeeewww!


Wahai sisters yang semua 'cantik & ayu', kengkoranglah ohsem, jiwa, limpa, hati, paru2, jantung gua! Put Loves you ollss! meh kiss sikit! memuuuuuaaahhh!!!!






TERASA AYU APABILA BERSAMA KENGKORANG NIXD hiks!
xoxo, puteri aqiliah:)





Smile is the BEST therapy. ALHAMDULILLAH:)

1 comment:

nik ros said...

wah..bestnyer ada kwn baik. ada ramai lak tu. moga kekal berkwn sampai bila2