Monday, January 14, 2013

girlfriends

Almost 2 months in part 4. Alhamdulillah.. this sem ada 3 subjects which are Neurology, Acute Care and Musculoskeletal. But still.. rasa mcm bru blajar introduction. tapi tau2.. subject neurology dah nak habis topic! peeergh! terbaiklah madam ajar kitorg! Bullet train pun kalah tau.

ehhhhhhhhhhhhh.. salah ceghita lak.


ni haaaa.. ada sekumpulan, segerombolan, seangkatan girlfriends girlfriends kita, ntah brapa puluh kali sem ni kitorg berjimba keluar sana sini -----> x lah sampai puluhan. belasan pun x cecah rasanya. umur jek jadi puluhan. pity us. x silap, this sem dah pergi jalan-jalan ke Sg Kanching, Setia City Mall (banyak kali sampai tak terkira) and makan kemain besaq bak ang! dan dan dan this sem tetiba lak rajin berjogging kan. *kalau dah letak target nak kurus and fit* petang pergi jog, malam main netball, esok pagi main bowling. kau hado? somput2 den..

rasanya dah ceghita kat hampa semua pasai sg kanching kan? skip thaaaattt u olls!

Seoul Garden and Bowling @ Setia City Mall

hello, my name is mr seoul

They ate least. I ate lot

The amy, The dayah and The ain

Apabila sudah kekenyangan sehinggakan six packx menjadi 2 layers of sandwiches, perkara sebegini bakal berlaku. The laila, the amy and the clot

dan kami makan BANYAK

and yeaaaah.. the girlfriends:)

got some not-so-massage at REST N GO. Kepelikan ternyata bermain difikiran hamba. tak ke rasa nak muntah semua sekali kalau kena massage?

and bowling time!!! 

Another scandal-to-be, the ain


with the lailalot. verangan kurus di dalam toilet yang ada banyak cerminXD


tu je lah dulu kot bercerghita.. nnati kita sambung part 2 k:)

-friendship is like a ship. If you know how to build and maintain it, the ship will look nice-





Smile is the BEST therapy. ALHAMDULILLAH:)

Sunday, January 6, 2013

TwoThousandThirteen

Will create new memories, new experiences, new challenges

Will meet new friends, new people

Will look new world

Will make my 2013 GREAT!





Smile is the BEST therapy. ALHAMDULILLAH:)