Thursday, October 18, 2012

End Of Semester Three

Alhamdulillah.. done with my part three diploma. Gonna have a very hectic semester break which I'll not have any holidays except for the weekends. Let's start le journey as a student again! Clinical time guys!

Time was gone very fast. Really fast. kadang-kadang rasa tak percaya dah habis semester tiga dan a lot of things happened! fuuuuuuuhhh.. *take a deep breath* Let we go one by one okay sayang?

Study
Aku tak tau apa aku belajar. Bukan semua subjects. Hanya musculoskeletal~
neurology class~

Friendship
Banyak sangat konflik antara batch mates ni. X suka orang tu lah. X suka orang ni lah dan TWITTER menjadi tempat luahkan amarah yg dipersetankan oleh setan laknatullah! Korang, bersatulah dan saya sangat sayangkan kalian<3

part of my batch mates


Siblings
I have my own siblings. Siblings MDS JUN 2012, The Sisters (ain, syu, kak myra). My big brothers, Nazreen Aziz, Jimy, Abg Shuk and Abg Jibam. Sibling SMF yang baru!! yay!! and My only one cutest sister, NABILA BAHRUDDIN (forever be my greatest fan)

my sister and big brothers
Heart them a lot!

Homies
Ahli kami semakin berkurang. Lepas aten pergi SPA, Nora pulak pergi SPA. Girls, you rock my world bebeh!!
Hanya Homies! made by @xxnoraaaa
We're from different backgrounds but we're really into each other:)

Room mates, my sayang
Teman study, window shopping, shopping, tgk wayang, tgk movie, tidur, gosip dan segalanya lah! me love you sayang---> kami x lesbian ye!

love you beee~


Relationship
Hidup single, tiada couple sangat tenang, sangat happy. Memang kadang-kadang rasa lonely tapi aku masih ada Allah SWT, family, nana, bee, kawan2 and my lovely ipod!

Fun Times
Overnight dengan siblings and sisters. Keluar makan dengan nana walaupun x dpt keluar lama2 dgn dia. Window shopping dengan bee. Pergi zoo negara:) Aku rasa aku x pergi Sunway Pyramid lagi this sem. Rasanya lah. Yelah.. skarg dah ada Setia City mall

kids to be


Kerja dan Amanah
Kali ni banyak pergi kursus sana sini dan banyak perkara yang belajar. Pengalaman bertanding untuk menjadi Majlis Perwakilan Pelajar pun aku dah merasa. Walaupun kalah aku tetap ada SMF yang sentiasa dihatiku. Walaupun kalah, aku tetap merasai peluang yang jarang pelajar lain dapat:) It's worth k
Kini aku berganding bahu dengan abang faizal menerajui SMF dan meletakkan SMF teratas ---> dah mcm SASER. *SASER, NAMAMU TERATAS*
abg2 hempipi dah mereka berdua niXD

my strength:)

random
Bellatrix reunion at my house and onci 5 gather again

7 of us tapi ni je yang ada
 Kuih raya with lala and bee


Zaiha fly to Russia

Family gathering
my family and zulaikha's family:)

-

p/s: tetibe aku makin rapat dengan si mighullll ni-.-' giler aku dibuatnya kalau layan giler dia~ lol! maaf mirooooiii sebab mengutuk kau kat blog akuXD sayang kau! HAHAHAHA!!! lol!


jalan-jalan and menggedik dengan si miroooii


maaf letak gambar kau yg x handsome ni

thanks miroooi for this picture:)  *cilok dri twitter miroi*


Smile is the BEST therapy. ALHAMDULILLAH:)

No comments: