Wednesday, August 29, 2012

Rutinku Bukan Rutinmu

Rutinku Bukan Rutinmu. Wah! dah macam tajuk drama Melayu kelas kelapan. eh? eh?
'SIAPA MAKAN CILI, DIA YANG TERASA PEDASNYA'
Sedang semua orang masih berada dalam mood raya, aku dengan gigihnya membuka hati selama 2 hari untuk ke kursus BTN @ kursus *teeeeeeeeeeeeeeeet*-----> kang aku kena pancung kepala. eeeeeeeeeeee..scary-.-'

Thanks guys for the awesome 2 days at Kursus BTN:)
Will gonna miss all those moments
and
always miss my big brothers, Jimy (in orange shirt) and Naz (beside me)



Pulang semula ke sarang pada hari Isnin(27/8) dengan perasaan yang teramat berat. Ni gara-gara study x habis, assignment x siap, program berderet, kerja melambak. Tapi apakan daya, hanya mampu berkata kepada hati, 'CHILL sudah.' Jejak sahaja kaki ke bilik bertuah, bee yg merupakan roommate kesayangan dan merangkap PA Terhormat bgtau ada meeting--' Terbaiklah! Esoknya ada dua test dan 1 presentation. takpe2. masih gagau!

tup tap tup tap

dah hari rabu. 2 tests yang gigih dijawab telah pun selesai. Presentation yang senak perut aku, telah pun berlalu. Maka dengan itu, fokus kini hanya kepada dua program besar godabak yang bakal menjelma tak lama lagi..


DAN



adik-adik, akak-akak, abang-abang.. sila tutup mulut. kang masuk lalat. Saya tau.. dua2 program pada waktu malam. Best kan? Confirm best!

Tanggungjawab sebagai Timbalan Pengarah Program 1 utk Malam Ambang Kemerdekaan dan Biro Jemputan merangkap Stage Manager pada Malam Pra Graduan, insyaAllah akanku pikul dengan amanah. Doakan utk diri ini yang serba kekurangan, serba cacat.

dan dan paling gigih apabila memasang banner pada pukul 2 pagi di kolej!



Ya Allah, permuudahkan perjalanan persiapan program dan perjalanan program kami. Berikan kami kekuatan agar kami mampu memikul amanah yang diberi. Bukakan hati kami agar sentiasa bertawak dan bertaubat kepadaMu. Amin~


-Manusia yang lemah sekalipun jika bersatu padu akan dapat menggoncang dunia-




Smile is the BEST therapy. ALHAMDULILLAH:)

3 comments:

cik nana said...

rinduuu zaman universiti.

Hanis MY said...

aktifnya putput ni hebat sungguh! salut la nanti story de mory k...

Liza Razak said...

good luck sis..semoga semuanya berjalan dengan lancar :)