Thursday, July 5, 2012

overnight with the siblings

bila dah jumpa adik-beradik PM MDS JUN2012, memang masanya untuk bersuka ria. Maka, selepas berfestival filem di DATC tempoh hari, geraklah kami semua ke KFC highway di Shah Alam.

Tujuannya, 
-celebrate birthday abang syuk kesayangan
-berkumpul adik-beradik
-bercerita, berseloka, bergelak tawa

habis KFC tu kami buat mcm tempat kami. bayangkanlah kalau dah 7 bijik kereta. 1 biji=5 orang. Total? 35 orang! hambek! hambek!

sakan sangatlah semua orang malam tu. Kekenyangan mcm ular sawa. 
dah penat 'mengacau' orang study kat KFC, around 2 am pergi berhimpun beramai2 di Extreme Park, Shah Alam. Berpicnic dan main macam2 games. paling awesome main truth or dare. ada berani?

see... betapa ramai dan panjangnya. ni belum sampai kesemuanya

the birthday boy? *red shirt*

them

kekasih hati saya. eh? tak.. kekasih hati semua PM:) jgn salah sangka! no no no. x baik tau

dua jejaka hati idaman saya:D <3 ni baru betul saya sayang

and of course.. with the sisters<3<3<3

tak habis lagi... kami ni sempat singgah ke pasar pagi kat stadium shah alam tu. kononya nak breakfast n picnik kat padang. haaaaa ni hasilnya:D



penat berjalan, balik kolej, semua terbongkang. malam tu pergi makan di Secret Recipe with le sisters:D


Smile is the BEST therapy. ALHAMDULILLAH:)

No comments: