Thursday, June 14, 2012

Minggu Destini Siswa Jun 2012

Lama benor x update belog ni. haish.. dah busy manjang. mana nak sempat. Berbalik kepada cerita sebenar. Minggu Destini Siswa baru je melabuhkan tirainya beberapa hari yang lepas. 2nd June-6th June hari yang hectic buat para Pemimpin Mahasiswa. Eh, awesome tau MDS! rugi tak join.

menyesal tak join wahai pelajar-pelajar UiTM? Sila tadah air mata dalam baldi k. Jangan jelly tengok gambar-gambar HOT I ye:) Diserap masuk dalam BIRO PROGRAM, PROTOKOL & FASILITATOR. terasa berat sungguh amanah yang dipikul. Tak pe, Put kan gigih:D

uhuks. uhuks. Dah nama pun akak biro program kan. Kenalah ada nama gelaran. *sambil buat muka mintak dilempang* I decided to put my nickname 'KAK PUT' --> put ur hands up! put ur hands up! lalalalaXD . plus plus plus.. saya dapat kawan yang awesome! dapat kakak yang comel2 belaka. dapat abag2 yang rock semacam. dapat adik2 yg byk ragamnya. hehehehe:D

Biro Program, Protokol dan Fasilitator
Foundation Students only! 1500+!!
Ketua Biro Program, protokol & Fasilitator. Kak Tikah yg cute. eh? kembang atas bawah kangXD


CAMPURAN BIRO? yeah.. semua dah giler!

Biro program dan seorang biro pendaftaran.sesat ek?


Mereka memberi ilmu yg cukup byk kpd newbie mcm sayaXD lovoe dovie 'em much!

My PM last year:') Now, I work with them..

bersama PB terchenta:D eh? 
Kalau dah keje duk membebel-bebel, menari-nari, bergoyang-goyang, menyanyi depan PB, confirm lah kenal. Lagi2 biro SDK yg akan menjerit2! 'SISWA PANTAS! SISWI PANTAS!' confirm FEMES kalah Siti Nurhaliza! *maaaaf SDK!* 

see.. kak myra senyum:)
 Lepas tu dapatlah segala macam notes drpd adik2:) Thank you my sayang2!

Got this from one of the PB

sungguh hot abang azamXD

untuk adik-adik yang baru menjejakkan kaki ke alam universiti, have fun:) Kalau stress belajar, senyum je. Make it as a challenge, not a burden. Betulkan niat dan tetapkan niat yg sebetulnya. Kalau homesick, rajin2lah call bonda & ayahanda. Akak pun homesick lagi tau walaupupn dah pernh dduk asramaXD malu2. awwww... Sila jelajah puncak alam k. Adik-adik semua bukan berada di zaman sekolah dah. Everything kena berdikari:) All the best!

Lots of love, Kak Put yang comel <3




Smile is the BEST therapy. ALHAMDULILLAH:)

1 comment:

'Amyra Ramlan said...

mahallll senyuman kmyra time mds eh? =D

glad that u were in mds as pm.
u've enjoyed it very much kan? <3

untunglah. pls link gmbr keramat sms si azam itu pd kmyra. =P