Tuesday, May 15, 2012

Lake itu Tasik

Assalamualaikum. Hai awak-awak semua-->hancus BM aku!

Lepas kerja.... tet. bosan!
Isnin.14 Mei 2012

of course lps kerjakan. tak kanlah aku nak berjimba time kerja pulak. haish-.-
back to our topic, Lake itu Tasik. aha! Jalan-jalan dengan Nabila Bahruddin.memang fav aku nk ajak jalan-jalan ialah Nabila Bahruddin/nana/bell. sila lihat muka 'kerek'nya. eh? dia x kerek tau. kalau korang kata dia kerek.. memang pelik. Get know her well yo!



She fetched me.. *terasa diri dah ada driverlah* uhuks. bawa pergi sekolah and tak tau nak buat apa kat sekolah. jumpa cikgu-cikgu---> tujuan sebenar nak masuk bilik muzik and ambil gmbr sekolah. tapi dapat ambil gambar sekolah jek. Btw, cikgu-cikgu kenal aku including cikgu-cikgu yang tak mengajar aku. Ni semua gara-gara satu sekolah kenal umi. Bukan satu sekolah jek. Guru-guru satu Putrajaya kenal umi-.-' aku pergi mana2, mesti kenal umi. pelik aku. 'ni anak Puan Raja kan'

menara jam sekolah

Tapak Perhimpunan


eh? aku dah lari tajukT_T jap. u-turn balik. done! dah puas berjimba kat sekolah, gerak ke rumah teacher Emelda. tomei tomei tomei baby syafiq:) p/s:teacher ckp aku makin kurusXD

comelkan baby syafiq ni:)
 
habis karipap teacher aku kerjakan. habis juga cerita Spiderman aku tengok. Anak teacher yg sorang lagi tu lasak. main forward2 lak ek. siap Pause utk tengok mata spiderman. Kid~

Perjalanan kami diteruskan dengan menggerakkan kereta ke Kementerian Pelancongan Malaysia. Nana nak ambil barang. Dah alang-alang dekat dengan tasik. gerak tasiklah:D syiook! Sila lihat gelagat kami:D

jeti kesayangan kami berdua

pokok oh pokok

panas!

main air. Dulu marah nana main air, sekarang aku lak yang main

habis muka I..

pullman:D my fav place^.^
 
Water and Rocks

p/s: nanti photoshoot kahwin, nak kat pullman:) kan nana?






Smile is the BEST therapy. ALHAMDULILLAH:)

3 comments:

aniswany said...

cantik gambar2 nih ^_^

Liza Razak said...

cantiknya all your pictures..Pullman mmg sesuai buat photoshoot sbb tpt die mmg best !

Naybella said...

Of course semua gambar cantik. Tgk la siapa photographer and editor... lalalalala