Tuesday, May 29, 2012

I'm Gonna Miss You



 The teachers respect us now, because we are not experimental monkeys anymore
-Nabila Bahruddin, unofficial journalist-

Khamis.24th May 2012.Sambutan Hari Guru SMK Putrajaya Presint 11(1)

Kami dilayan seperti VIP. Kami dijemput makan bersama para pentadbir sekolah. Kami dijemput duduk di tempat duduk VIP semasa majlis berlangsung.  Beruntungnya kami dilayan seperti tetamu istimewa.

Saya dan kakak saya, Nabila Bahruddin(nana) sgt untung! Kitorg dtg saja suka2. nak lepak2 and jumpa cikgu je. Bila hantar kek as a present kat Puan Sri (our pengetua cemerlang), beliau jamu kami makan. Tak habis lagi dgn tu, beliau jemput kami utk dduk dengan YDP PIBG (tempat duduk VIP). Nasib baik ada abg danial yang memang selalu menjadi VIP dlm setiap program sekolah. He is alumni too.

and.. Kak Min pun ada:) -----> She is my another sister at that school till now:) Nana, please don't get jealous. I luvie duvie you<3

panjang nooo kalau nak cerita. Met my best friend, ida, and kawan2 satu batch yg lain. Haikal Kabir, Firdaus, Mila, Sarah dan wani.

Btw, I arranged the pictures randomly.

teacher jaja:) She never teach me but i still love her^.^

We're in the same class (2 IbnuHayyan) with Puan Noridawati, our Science teacher

Penyampaian anugerah guru

Ucapan Ketua Pelajar

cikgu Rashidan! very sporting teacher that I've made when I'm a student!

make up the face as creative as you can

potong kek

Master of ceremony

sweets

my lovely madame principle, Puan Sri Halimah

Student's performance

Tak habis lagi dengan tu. Sebelum pergi ke Hari Belia, kami bertiga, aku, nana and kak min sempat posing2 dekat sekolah sebelum kami posing2 dekat Hari Belia uh.

Bdk P11-Bdk UiTM Lendu, Melaka

sibuk! sibuk! sibuk!


me with kak min<3


model lobi?

awwwwww<3 <3 <3 

mila, sarah n puteri
model sekolah

dan.. akhir sekali, posing2 tak berapa nak maut di Himpunan Jutaan Belia!


muka kegirangan!

we are young!

cheeeeesy cheese!
haip!

balloons<3


I really have fun on that day with my lovey dovey sisters, nana and kak min<3




Smile is the BEST therapy. ALHAMDULILLAH:)