Saturday, April 7, 2012

Skuad Mentor SIhat Sekolah

Aku rasa yang ni aku belum cerita apa2 kan:)
Program terakhir sebelum bercuti-->SKUAD MENTOR SIHAT SEKOLAH di SK Sungai Sireh, Tanjung Karang on 29th March 2012

 
sila klik untuk tumbesaran yang lebih besar:)
aha! see ya. dah masuk paper. amboi..semua posing baik punya!
nampak saya tak? nampak tak? ehehehehe

 amboi.. IBJ.. glemer kau nyah.. Nama dah masuk paper. eh ni paper on9:)
nama Pengarah je ke masuk paper? nama bendahari x de? amboi.. puteri nur aqiliah. x payah berangan 
kang kau glemer, torkojut mak bapak kau! makan buah berangan je r ye.

maklumat lanjut sila klik SINI! SINI!

It was fun and met awesome kids:) Aerobic, Ujian Kecergasan, Mentor Mentee and many more! Lot lot lot of FUN baby! baby, baby, jangan kau marah sebab ku enggan--> eh terNYANYI lak. suara sedap x pe gak. suara pun macam katak  x ckup suara.

Lepas ni semua bdk2 Physio Batch 2011/2012 kena sayang sama sir Razif and Mdm Ann. Kalu tidak..ku penggal kepala sorang2. korang pun kena sayang Bendahari Terhormat ni sebab aku snaggup datang Puncak Alam time cuti mid sem. eh? eh? x payah2. grau jek. kang ckp aku kerja tak ikhlas lak~.~

papehal. really HAVE FUN dooowww! rocky rocky bebeh! so, JOM SIHAT SEMUA!


Smile is the BEST therapy. ALHAMDULILLAH:)

No comments: