Monday, December 12, 2011

SAF & FSK

Sukan Antara Fakulti(SAF) you make me melt. oooh sucks! bukan Sukan Antara Fakulti. Sukan hetam FSK
*bersabar itukan lebih baik;p*

Baru first day SAF, macam2 jadi. kelam kelibut. dahlah diriku ini sememangnya kelam kelibut-->xtipu!
Bowling start petang tapi atlet FSK dah sampai pagi buta. ayam dalam reban pun x bangun tido lagi.
tu baru satu hal. belum lagi hal-hal yang lain. SAF sangat memeningkanO.o kejap jadual bertukar. kejap lagi nama x de dlm list---> kesian atlet yg bersemangat waja nak main tapi x de nama. *AKU NAK BAKAR PUSAT SUKAN HABIS SAF NI*

kamilah wira-wirawati negara:p hahahaha. semangat SAF sangat!

Bowling. atlet, Mohd Syafiq Zahari di 2nd palces
N.JOHAN SINGLE LELAKI

penyokong-penyokong bola jaring FSK. taktik je tu. uit. cuci mata!

terlalu ramai penyokong senamrobik. nampak x baju kaler hijau? untunglah medic:p

minah jelita bersama minah cun. uhuks!

FSK Vs Medic. Syu menentang budak medic ustazah pilihan. *kebilmata*

mashasanah. muka dia paling byk bertempek di camera buruk ku

hoyey2! sayang FSK. MEDIC boleh bersyg2. FSK pun boleh:p

pengarah program SAF. sila lihat wajah dia yang tampan *bueeeek*.
bersemangat menyokong FSK!

sangat suka tengok MEDIC bersorak. go fight! go fight! sayang medic..! (<3 didada) ad juga faculty lain yg menganjing diorg termasuklah FSK. ngahahahah! sengal sgt. dahlah warna baju FSK n MEDIC sama.
FSK dan MEDIC kan adik-beradik. nnti kerja satu hospital. ppppffft:p FSK PROFFESIONAL PENYAYANG. MEDIC? ngeeeeheheeh*aphal aku anti medic sgt ni* 

Wonder sebentar. bertudung labuh(medic jek. FSK kureng). berNERD semacam tapi boleh bersorak kat tgh court uh. FSK+Medic=nerd. Fac lain.. mampu? telan2 buku pun, boleh duk bersorak sampai hilang suara. boleh ketawa mcm court tu kau yg punya. 

Congratulations to all athlete especially FACULTY OF HEALTH SCIENCES. You are the best among the best. you are #1 in my heart ever. sayaaaaaaang FSK:) <3



Smile is the BEST therapy. ALHAMDULILLAH:)

1 comment:

hanabunga said...

yg last tu mmg hensem betulla! hehe