Saturday, December 31, 2011

I'm Lucky To Have You

Alhamdulillah. cuti mid sem dah nak habis:)--->apakah?!

Last few weeks..eerr..yeah *sambil meniup tudung bawal yg dipakai*
I had made a mistake. A very big mistake. aiyaaa.. macam dosa berzina lak-.- Ya Allah..jauhkanlah aku drpd berzina! I didn't realize what I have done on that night. yeah..maybe I should say that I'm very use to it (dah tabiat. makan garam gula) WHAT I HAVE DONE?! -------------->sila baca lagi!



Thanks to Allah. He open my heart and my mind. He met me with a person that really care about me. He met me with a person that can bring me to Him. He met me with a person that make me realize about something.
Alhamdulillah.. for some people, maybe they think, 'x payah nak berlagak baik' or 'itu pun nak sebut-sebut dalam blog. lame.' Excuse me, ladies and gentleman, I don't want to show how great am I.
Maybe my time is coming. To become a better person? perhaps? Who knows?

Bukan senang nak jadi senang, bukan susah nak jadi susah. Dalam usaha nak jadi baik ni, bukan mudah.. fuuuh~ jenuh lah-.- sebab.. kadang-kadang aku nak jadi diri aku. kadang-kadang aku terpaksa hipokrit. tapi aku kena desak diri aku. kalau x.. sampai bila? sampai dah meninggal baru nak bertaubat?

orang cakap, kalau x ikhlas..x kekal. nanti jadi yg lama semula
bagi aku.. biar x ikhlas dulu. lama-lama pintu hati kita akan terbuka untuk terima dengan ikhlas. lam-lama kita sendiri yang akan sedar. kalau x paksa diri.. samapai bila kita nak terus berada di takuk lama. kan?


I need a strength to change. Only Him can help me. Just Him! 
Thank You a Lot Allah. Thank You Awak



Smile is the BEST therapy. ALHAMDULILLAH:)

1 comment:

'Amyra Ramlan said...

Alhamdulillah. I'm glad for you sayang. =)
Moga bahagia hingga akhir usia. InsyaAllah.
<3