Tuesday, December 6, 2011

Dialogue With Dean

I miss my old me. saya rindu diri saya yg sgt bersahaja. saya rindu diri saya yg simple dan tidak mngambil kisah.
saya yang selekeh dulu lebih bahagia dan ceria. I know that I'm growing up now and need to be more matured. My life getting complicated and I feel like my life getting worst. Adakah ini ujian buat aku sebagai seorang umat Islam yang 'memperlekehkan' peraturan agama sendiri? Kenapa begitu keras hati ini walaupun aku seorang wanita. Kenapa aku begitu ego sedangkan aku ini seorang wanita. Bukankah hati seorang wanita itu lembut? Bukankah hati seorang wanita itu halus? kenapa aku makin cepat terasa dengan kata-kata mereka. kenapa aku cepat rasa mara sedangkan aku yang dahulu seorang yang cukup penyabar. :'(

Ya Allah, kau berikanlah aku seseorang yang dapat membimbingku ke jalan-MU. Aku tidak mampu untuk bersendirian mengecapi hidayah Mu.

****************************************

DIALOGUE WITH DEAN
Alhamdulillah. Praise to Allah. 
Friday.2nd Dec 2011.DK 9

Dialog Bersama Dekan. For those yang x tau apa Dialog Bersama Dekan ni. meh nak citer sikit. Dialog Bersama Dekan (DBD) diadakan pada setiap sem bagi memberi peluang kepada mahasiswa/i UiTM Kampus Puncak Alam mengemukakan dan mendapatkan jawapan daripada persoalan dan permasalahan secara terus kepada Dekan 

Banyak isu yang timbul macam 'Pecah Masuk Ruma Sewa Pelajar (NR)', 'Pakaian di fakulti', 'Kolej'
first time saya dilantik sebagai EVENT MANAGER
'alaaaa..Dialog Bersama Dekan je. bukan event besar pong'
hamboi.. watch ur mouth sayang. ekau hingat event kecik pun xkan dpt problems sedikit punya gedabak ke?
Alhamdulillah, tugas as an event manager dpt aku jalankan dengan baik walaupun masih byk kecacatan dan saya kena byk belajar lagi

dah habis event, apa lagi.. mari kita serang ------------> MAKANAN!
'badan kecik tapi kuat makan ye'
3 Bungkus nasi gorengO.o
last but not least AMBIL GAMBAR

suka kak myra diapit 3 teruna
<3
kurang lagi beberapa ahli keluarga. mereka practical:'(

**************************
Di waktu petang yang dingin. Jam 16:30 petang
huyeeeeee! meronggeng bersama kak 'amyra, kak jijah n azie
pada mulanya nak ambil ipad 2 kak jijah tapi traffic jam like hell mmbuatkan kitorg patah balik ke Klang
we stuck in traffic jam about 3 hours!

ke Jusco Bukit raja, Klang
makan CHEESY BITES PIZZA HUT and Honey BBQ Chicken! full of cheese! yummy!
kak jijah and kak myra dah trauma nak makan cheese
alolololololo.. I ate 2 slices of cheesy bites pizza, 1 bowl of soup, 1 slice of garlic bread and 3 ketul ayam!


pipi saya makin tembam slps mkn cheese

tamak haloba sungguh kakak saya dua org ni

we were watching BREAKING DAWN! byk cut! cis!

ok. daaaa~
me love you<3



Smile is the BEST therapy. ALHAMDULILLAH:)

5 comments:

hanabunga said...

course hana tak jumpa lagi dekan.yg lain dah. :)

'Amyra Ramlan said...

I love u lah put! =)

'Amyra Ramlan said...

I love you lah put! =)

Ihsan Arifin said...

sudah sudah la.
bagi lah budak lain pulak jadi event manager.
kah kah kah

Hanis MY said...

wonderful! pastu kuwa makan plak...syoknyaa...