Tuesday, November 1, 2011

sila membusykan diri anda

belum sempat aku nak bernafas dengan lebih teratur disebabkan kesibukan Malam Pra Graduan
now, aku x cukup nafas untuk Sukan Antara Fakulti (SAF) 2011 pula
rasanya kehangatan MPG belum habis lagi ni
dah muncul SAF



OOOOOH SAF! OOOH SAF!

nampak x nama saya tu. Coming soon (dah muncul lah put) ---> Timb Pengarah 2
hambek hambek. (saya buka GILA KUASA. ini AMANAH)
paper work tgh proceed. fuuuuhh..semput eden

LAIN-LAIN
-Button BPC x ambil lagi. dah berkurun kat kedai tu
- nak jumpa cik hidayah utk serahkan button dan bincang utk camping
-design T-shirt SAF 
-tempah t-shirt and windbreaker

baru je selesai sent email to HEP for
MAKLUMAT PERIBADI SMF

dan rasanya.. naik Semester 2 ni lagi busy
dengan DIALOG BERSAMA DEKAN dan SUKAN ANTARA FAKULTI
then, nak fikir next program pula
rasa macam nak buat
JOM DAKI GUNUNG KINABALU!

mcm best kan?

bubye! doakan saya kuat dan tabah utk hadapi next cabaran dan dugaan!



Smile is the BEST therapy. ALHAMDULILLAH:)

9 comments:

Hanis MY said...

daki gunung kinabalu??? bestnyaaaa

muhamad hanif said...

timbalan tuuu.


oklakan, perigi cari timba. Err ?

hanabunga said...

waah timb.pengarah dua tu put!!!
hebatnya awokk!!

Dear hana ada jual inner bawal.come and see kat blog hana k?
Thanks <3

khairunnisa ♥ said...

congrats and good luck aqiliah ^_^ ♥

puteri nur aqiliah said...

kak hanis : tu lah..mcm best!

hanif : apa kena mengena deeeer?

Hana: hehe.. x r:) pengalaman^^ okie dokie hana

kak nisa : thanks a lot!

PinKy MoMMa said...

seronok kan bila mengaktifkan diri camni..nanti dah keje mesti kamu rindu suasana camni.. ;)

Juliet_iRa~" said...

wahh busynyaaa...

all da best!

Rtp Farra Arisha said...

superb you..hihi. i wish you all the best! :'D

Ihsan Arifin said...

chill. nasib kita serupa :)