Friday, October 7, 2011

permudahkanlah urusan kami

MALAM PRA GRADUAN
just around the corner
and semua ahli keluarga SMF bertungkus lumus menyiapkan kerja biro masing2
semua sibuk dengan jumpa orang tu, jumpa orang ni, call org tu, call org ni
ada yang menghadap pc/lappy dari pagi sampai ke petang
dah 3 hari aku n syu berulang alik dari nilai-puncak alam
sungguh gigih kami nak selesaikan amanah yang diberi
kami tak minta apa2, kami hanya minta perjalanan sepanjang MPG berjalan dengan lancar
itu sahaja. tanggungjawab dan amanah are our passion.

For Syu,
Dear my puan pengarah. hehehe.. don't worry. aku yakin MPG akan berjalan dengan lancar.
aku x nafikan yang macam-macam masalah timbul and kita dah korbankan masa study kita just for MPG
Final pun korbankan juga. ohhyeah! kdg2 aku x sangka yang aku sekuat ni. eh..salah. KITA!
apa sahaja tawaran yang diberikan oleh MEREKA, fikir elok2. bykkan berdoa n bertanya.
be strong! we have 2 weeks more! let's fighting for MPG!
sayang kau. (H) di dada. hahaha!

khas okayh utk kau syu!

p/s: sangat seronok asyik kena kacau n perli dgn abg thaqif.



Smile is the BEST therapy. ALHAMDULILLAH:)

4 comments:

'Amyra Ramlan said...

Both of my sis kn kuat. Tabahkn hati! =) <3

Anonymous said...

huahuahua! thnx laa abg kledek~

hanabunga said...

GULDUCK PUT AND THE GANG! :)

putput said...

kak myra: thanx a lot kak myra:)

anon: u remind me about abg keledek

hana: thnx dear^^