Saturday, October 29, 2011

minah alwani tag aku:O

eh.eh. x pasal-pasal ada sorang minah ni menjerkah facebook aku. suruh aku buat benda alah kejadah ni.
maap cik wani sayang:D akan ku turutkan kata-kata mu. akan ku ikut segala bibit-bibit mu. *jiwangxaku?* MAT! JANGAN MARAH AKU TACKLE GF KAU!


banyak pulak rules segala bagai ni:/

1. You must post these rules.
2. Each person must post 11 things about themselves in their journal.
3.Answer the questions that the tagger has set for you in their post and create 11 new questions to the people you tagged to answer.
4. You have to choose 11 people to tag and link them on the post.
5. Go to thier page and tell them you have tagged HIM / HER.
6. No tag back.
7. No stuff in the tagging section about "YOU ARE TAGGED IF YOU READ THIS" you legitimately ( a.k.a REALLY , TRUST , WITH ALL HONESTY ) have tagged 11 people.


11 Things about myself
saya PENDEK
saya X KURUS dan X GEMOK
saya suka buka Twitter, Facebook, Tumblr, Blog, Youtube, ILuvIslam dalam satu masa. Kau ADA? 
saya suka MAKAN
saya ada kawan yang gila bernama Alwani Raihan-->makcik! terharu x?
saya sayang keluarga saya (ofcozlah kan!)
saya sayang extended family saya-->SMF dan along, angah, acik, mummy(keluarga bahagia sungguh)
saya lahir dekat KL tapi saya x suka KL sebab panas, banyak habuk, banyak asap
saya nak duduk kampung bila dah kawen nanti
saya kuat menangis/touching
saya nak kawen dengan anak orang kaya (kau mampu ke cik kak oiiii-amin..)

sekarang nak jawab soalan yang bawah ni pula. 

1. nama anda?Puteri Nur Aqiliah binti Mohd Tajuddin
2. siapa orang yang paling anda sayang selain keluarga anda?Nabila Bahruddin. Balik Malaysia cepat! I miss you a lot!
3. to you, alwani raihan ni macam mana orang nya? one word--> GILA
4. your bad habit?Termenung
5. impian yang tak akan pernah tertunai?Jadi TINGGI macam makcik Alwani! 
6. apa yang anda nak dalam hidup? Keberkatan hidup di dunia dan di akhirat
7. sumber inspirasi anda? Rasulullah S.A.W, Siti Khadijah A.S., Siti Aisyah A.S., Umi, Abah, cikgu-cikgu, lecturers, kak 'Amyra Ramlan, Tun Dr Mahathir:) nak letak Alwani Raihan sekali boleh x? (perahsan minah tu nanti)
8. sifat anda?kadang-kadang terlebih Rajin, kadang-kadang PEMALAS 
9. siapa anda 10 tahun nanti?Physiotherapist terkemuka!
10.kalau anda diberi RM 1 juta, apa anda nak buat?eeeeeerr.. pergi haji:)
11. define yourself in a simple words perasan comel? HAHAHA



jenuh eden ni. nak tag orang pula. 
kak myrasyu

ikut rules dan jawab soalan di bawah ni:)
1. nama anda?
2. siapa orang yang paling anda sayang selain keluarga anda?
3. to you, Puteri Nur Aqiliah ni macam mana orang nya? 
4. your bad habit?
5. impian yang tak akan pernah tertunai?
6. apa yang anda nak dalam hidup? 
7. sumber inspirasi anda? 
8. sifat anda?
9. siapa anda 10 tahun nanti?
10.kalau anda diberi RM 1 juta, apa anda nak buat?
11. define yourself in a simple words


Smile is the BEST therapy. ALHAMDULILLAH:)

5 comments:

cik najihah said...

tq dear..baru je buat :(

khainisa said...

wahh..first org tak dikenali di alam realiti tag saye!! HAHA. by the way thanks.

Hanis MY said...

Arigatou ne! InsyaAllah akan dilaksanakan soon k...

PinKy MoMMa said...

skali banyak daaa kena jawab huhu..

psstt nak kawin ngan org kaya tu yang tak menahan dik hahaha..

Ihsan Arifin said...

Eh, baru perasaan la put..
Almaklum busy sejak due menjak ni..

1) Muhammad Ihsan Bin Arifin
2) Our beloved prophet
3) Berkarisma cerah masa depan
4. Makan minum sambil baring ;)
5. Lahir sebagai anak raja haha
6. Sorga sorga sorga
7. Ummi and abah
8. Pemalu ;)
9. Lecturer or businessman
10.Buat muka pelik ;p
11. Pantang dicabar ehem