Monday, October 24, 2011

Malam Pra Graduan FSK UiTM 2011 (Part1)

Sekretariat Mahasiswa Fakulti done with MALAM PRA GRADUAN
penuh dengan seribu satu cerita
penuh dengan gelak tawa dan duka
penuh dengan kenangan yang akan membawa 1001 makna
penuh dengan ilmu yang mematangkan aku sebagai seorang mahasiswi
here my another family. SMF<3
with theme 'Winter Wonderland'
MPG FSK 2011 always in my heart
dan berjumpa dengan mereka yang sentiasa menghargai apa yang mereka ada

kak myra, abg naim, abg shuk, abg jibam, abg bad, kak farha, kak akma, abg faizal, abg thaqif, abg zul, kak syasya, kak yana, kaka finy, kak naziha, kak elly, kak nadwah, kak fieqa karim, syu, mas, syafiqah, azie, shuk, cutey, fatah, kak syamimi, kat fieqah ghazali dan smeua yang terlibat dengan MPG..
well done! We had done a great work!
dan sangat mengharapkan kita akan bergabung sekali lagi utk next event! 
I love all of u n gonna miss those moments!

the pathway
the stage

pintu masuk

our snowman!!!!

meja ad ampu tu meja vip
ex officio. our vice president

me with puan pengarah

Bertam mari.. kak syasya, abg zul, abg thaqif n abg naz

mas, syu n me

abg shuk n kak farha!

mas n me:D

love 'em a lot!

NANTIKAN PART 2!!! more pictures!


Smile is the BEST therapy. ALHAMDULILLAH:)

8 comments:

hanabunga said...

love your outfit dear :)

.sarahshamsudin. said...

whooaaa..
congrates to all.. :)

miaishika said...

cantek=)

putput said...

all : THANK YOU!!!

Hanis MY said...

suka tgk gambar first tu ada belon2 lg, kawaii...ur outfit gojess cepatan nak tgk lg gambar!

Liza Razak said...

happening gile...x sabar nk tgk pix part 2 pulak !!

putput said...

kak hanis : cantik kan:)

kak liza: tunggu2! sabar yee.. catalyst nak update part 2 x dtg lagi^^

PinKy MoMMa said...

comelnyerrrr decooo dia hehehe ;)
mcm baby shower pun ada ngeee~