Thursday, October 27, 2011

baby

siapa x suka budak-budak especially babies?
aku pantang jumpa baby
rasa macam nak cubit cubit, peluk peluk!

baby bawah ni namanya AQILAH(anak sedara abg thaqif)
this baby tggl dgn nenek dia which is ibu abg thaqif sementara mak baby ni pergi kerja.
sempoi x kami ambil baby tu bawa masuk kete, ambil gambar segala bagai? 
sementara tunggu abg thaqif bersiap, baik ambil gmbr dgn ini budak.
bau x bucuk masham? I x bau. U bau? kehkehkeh. Baby ni x mandi pun WANGI ok. so siapa yg bucuk?
kesian aqilah, nak mandi tapi kakak2 ni culik kamu ye. alololo
Aqilah, all the kakaks miss u and nak jumpa aqilah sgt2:)




p/s:kami yang beriya mengambil gambar and I miss this moment:)

Smile is the BEST therapy. ALHAMDULILLAH:)

2 comments:

Anonymous said...

okay sumpah gambar last tu shumell giler!!hahaah :DD

PinKy MoMMa said...

yang besar besar punya la happy kemain..tapi baby sangat sedih huhu..napekah?