Thursday, October 20, 2011

Kerja Vs Rehat

Malam Pra Graduan memang sangat dekat. eh, esoklah! JUMAAT! 21 October 2011!
byk lagi kerja biro ku x settle. antara yang x complete are susunan meja dan script MC(akan byk perubahan dari semasa ke semasa). Kerja-kerja makin rancak. sangat rancak. Aku pun makin rancak bekerja membetulkan Running Order for biro protocol dan akan terus membetulkan dari semasa ke semasa. Backup RO pun ada.

Tapi tapi tapi.. aku kena buat pengiraan markah persatuan to choose Persatuan Terbaik. Dah macam buat calculation apa je. Patutlah orang yang x minat account, bila buat account..HANCUS! memang pening kepala aku. adoi. sampai emo aku semalam.

Kerja biro pula, ad yang dah settle. ad yang belum. Malam semalam juga aku dapat jumpa owner pypy.lamb studio iaitu Kak Liza.


Dear kak liza, Terima kasih banyak-banyak daripada saya dan keluarga Sekretariat Mahasiswa Fakulti saya:) Terima kasih atas sponsor yang diberikan walaupun hanya 1 hamper. 1 hamper pun dah banyak membantu kami. Terima kasih yang teramat sangat:D
LOVE YOU^^


Smile is the BEST therapy. ALHAMDULILLAH:)

4 comments:

naqib rahim said...

wahhh, goodluck :D

Lyaa Suriany said...

love ur dress so much

hanabunga said...

waah tonight lah kan??gudluck put!nnti updte tau.

Liza Razak said...

wahh...terharu gile2 ni...same2 :) sori laa dapat sponsor 1 hamper je