Sunday, October 9, 2011

I Love You More Than You Love Me:)


title dah macam aku fall in love with someone jek.
harap maklum>> saya masih lagi nak hidup single mingle. Saya masih belajar mngenali CINTA.
hari ahad yang AWESOME! dah berathun2 aku ni menjadi warga Putrajaya. dah BERTAHUN aku ni berulang dari Nilai ke Putrajaya. Barulah aku dpat berjalan-jalan di Putrajaya. Family aku jarang nak bawa jalan2 kat Putrajaya sebab kami semua dh bosan tgk Putrajaya. Tapi sekali sekala jalan-jalan, sembang-sembang, best juga:) I appreciate all the gifted that gave by Allah.

After jalan-jalan, meronggenglah kami ke KL. pergi kenduri doa selamat Efi. aku x tau pun doa selamat. igtkn open house saja2. so, pakai seluar jek lah. bermuka tebal kami semua. ngehehehe. Bertahun dah x jumpa efi. Finally dapat jumpa minah Rome ni. makin kurus dia ni. makin ayu. makin manis. suara tu tetap kecik. ngeee~ Hope can see u again efi. Miss you n love you.muahmuahmuah! XD

balik, penat dan tidur. jom layan gambar.
p/s: I miss my Nabila Bahruddin a lot:(

simple je saya kan
meera:)

comelkan dia. eh salah. comelkan kamiXD

jangan risau, efi pakai heels. so, i nampak rendah skit! HAHA



p/s: esok pergi puncak alam lagi. meet my other family>SMF. byknya family saya kan!

Smile is the BEST therapy. ALHAMDULILLAH:)

11 comments:

PinKy MoMMa said...

comel dan kurus! dah banyak kali kot cakap puteri kurus hahaha..ye memang jeles..ok bubui ;p

hanabunga said...

amboi dia bestnya cuti dia tak bosan cam hana :'(

Hanis MY said...

Lovely sgt...

Rtp Farra Arisha said...

hi put..hehe.
putrajaya is the best place to rest the mind. isn't it? :)

u're so cute. take care my dear.

putput said...

pinkymomma: HAHAHA.jangan jeles. mmg ramai yg ckp sy makin kuruih

hana: carilah something yang best!

kak hanis: kaaaan!

kak RTP: yup2!

mizzkechique said...

cuti+jmpa bff=sgt meriah...

Noor Adibah Binti A.Latif said...

alalaala.. comel nye . meera.. hikhik.. btw, suka tengok gambar2 tu. teringat pulak kat adek sedara kita kat Shah Alam.. <3 rinduu

putput said...

mizzkechique : sgt meriaaaah!

noor adibah: hehehe:) mcm kakak dia. perahsan! hahaha.

eyjalukman said...

thanks put bg kata smangat :')

bestnye gi jln2 cuti ni .

khairunnisa ♥ said...

nice entri :)

shafizajoe said...

tq pu3! lama sudah tidak berblog :p i miss u! :D