Wednesday, September 28, 2011

It is a beginning, not the ending

Seriously frankly speaking
PHYSIOTHERAPETIC SKILLS PAPER (PTY105) very TOUGH & HARD!
It's killing me about 2 HOURS!
boleh x nak menangis sekarang!
sobsobsobsobsobsobsob

masa jawab paper tadi, aku dah terfikir-fikir yang aku kena repeat paper ni
x pun.. aku dah terbayang nak DROP PHYSIOTHERAPY 
and ambil course lain time degree nnti. 
tapi nnti kena ambil degree 4 tahun n aku x tau nk ambil course apa.
kalau boleh nak keluar dari dunia sciences ni!
grrrrr! I hate it now!


*****************************************

chill put! It just a beginning. still not end ur life
U still have ur parents that always support u
U still have ur lecturers to give all the information and helps u 
U still have ur friends
The most important! U still have ALLAH
Just pray for the best. Just HIM can help u. Just HIM can give u anything that u want want
but but but but... X SEMUA YANG KITA NAK KITA AKAN DAPAT
sebab HE knows what the best for us!
Don't give up PUT!
GANBATE!

*tetiba rasa semangat*

p/s: hari ni makan banyak sangat sebab terlalu stress. agak2 sapa yang tegur aku n aku termarah tu,,, maaflah moody skit!


Smile is the BEST therapy. ALHAMDULILLAH:)

6 comments:

Hanis MY said...

dah berusaha sekarang tinggal utk bertawakal...all d best dear!

hanabunga said...

oh put dah tau kan paper tu susah.next sem kena pulun lebih lagila k??be positive k deaR?gudluck!

Hanis MY said...

how r u dear?

'Amyra Ramlan said...

Allah has His own reasons.
Have faith in yourself dear! <3 =)

putput said...

kak hanis : im fine sis:) n thanks a lot!

hana: yeah.. i need to be more focus!

kak myra: THAK you thank you<3<3<3 .

Liza Razak said...

good luck tau sis !! jgn risau..mesti boleh punya :)