Saturday, September 10, 2011

apalah sangat

habis je kelas hari jumaat, aku, syila, nenas, hazu n bee bersiap2 nak gerak ke Jaya Jusco Bukit Raja. Mula-mula mel nak ambil kitorg n bw gie sana. peeerghhh.. hampa sungguh bila dia ckp x jadi. so, sewalah kereta. KENAPA RATE SEWA KERETA DAH NAIK? hissshhh. geram sungguh aku. RM10/hour! before ni aku sewa RM6/hour. cekik darah sungguh! tau lah harga minyak dh naik n kena tax for topup (apa kena mengena daa). 

lepas tu berlaku kes kes yg x diingini antara kitorg ngan mel n arif. korg ni cakap belit2 lah. haisssh. finally, mel n arif follow belakang kitorg. Mula-mula nak cari jusco tu mmg sesatlah. harem sungguh jalannya. senang je jalan nk ke sana tapi sbb kitorg semua first time, so.. agak kelam kelibut cari. Sampai sana, cari baju, beli barang. motif sebenar nak jalan-jalan. memang payah bila berkawan dgn orang yg kuat berjalan macam aku. *ooouch!

banyak bercakap x elok gak. let's pictures tell the story

nenas ni mmg x boleh nampak kucing. habis semua kucing dia serbu

siap bermanja lagi tu. ish ish ish


syilaaa drive ke sana. aku drive balik tu

org2 dibelakang

hullooooooo

maaf gmbr terbalik

model kfc? hahaha

we had enjoyed our time together a lot last friday. Since, nenas will move to UiTM Penang next sem, we want to have fun and enjoy with her as much as possible bcoz we'll gonna miss her:)


Smile is the BEST therapy. ALHAMDULILLAH:)

5 comments:

muhamad hanif said...

hahaha,

harga topup pun naik, ini kan sewa kereta.

Tulus Sweet said...

kawan2 baru tu...semoga kekal dunia dan akhirat...:)

PinKy MoMMa said...

puteri nape kamu sgt kurus dari dulu ni dik? ni yg jeles ni huhu..

slmt ari raya my dear :)

Hanis MY said...

Rm10 per hour ish2 semua pun nail harga eh huhu... Nak jugak pgg meow tu wuwu.

Liza Razak said...

mcm mana pon jlan dgn kwn2 paling best !!