Saturday, August 13, 2011

tulus sweet:)

cerita pasal blogger kat Malaysia ni
mmg x dinafikan terlalu ramai
tapi dalam ramai-ramai blogger
aku berkenan kat seorang ni

ehem
macam nk cari jodoh lak
hahaha. tidak2

entry ini bertujuan utk
mengucapkan

HAPPY BIRTHDAY
kak tulus
yg sweet sweet gitu
awwwww.. 


semoga berjayo dunio akhirat
nk khwen nnti jgn lupo ajk eden
rumah dh dokat, sonang jo eden nk dtg

and.. supposely aku jmp dia di sunway hari ini. hari jadi dia
tapi...tapi..tapi..
(okayh.. nak nangis. dah smpi part leleh ni. sila ambil tisu)
aku ada hal yg x boleh dielakkan
sangat sedih! bukan senang nak jmp kak tulus
geram je rasa. x pelah.. x de rezeki nk jmp 
harap-harap dpt jmp dia before dia balik ke china semula

hadiah hari jadi^^

p/s: sorry kak tulus. eden cilok gambo x kasi tau:D

Smile is the BEST therapy. ALHAMDULILLAH:)

5 comments:

tulus sweet said...

sodih en sbona eaa ...huhu. :(

muhamad hanif said...

ngan aku tak berkenan ke ?

Hanis MY said...

wee comel2...hapy birthday juga utk dia

Ihsan Arifin said...

cumil je "hadiah hari jadi" tu ;)

hanabunga said...

oh dia kat msia eh skrg?untunglah!