Friday, August 5, 2011

take me away, please..

aku x taulah aku ni homesick ke apa
tapi hati teringin sgt nak balik

bila fikir balik,nnti aku kat rumah x study
okayh,, rasa nak nangis

X PAYAH NAK TOUCHING SANGAT LAH KAN

okayh, fine! korang x faham aku sekarang
aku mmg boleh dduk jauh dri family
but sometimes I miss a lot my family
family is my soul, my only lover

weekend ni ad kemahiran insaniah
next week pun ada keomahiran insaniah
I try to think positive
tapi aku cukup lemah
macam-macam bnd x siap2 lagi
assignment, presentation
minggu akn dtg pnuh dgn TEST
sangat sengal sbb aku x prepare pape

rasa nak nangis pun ada 
tapi semalam dah nangis jap=.="
awwwwww..huaaaa :"(

p/s:anatomyandphysiologysayaFAIL

Smile is the BEST therapy. ALHAMDULILLAH:)

5 comments:

Hanis MY said...

eh jgn cmtu dear, nangis puas2 pastu do something yg fun! kalau windu calling2 la derang...sort keje betul2 mn yg plg utama k...all d best darling... eh gedik pulak akak berdarling haha...

muhamad hanif said...

rindu lah tuu..


hati tisu sangat pun tak elok..


lallalalala =)

nur dhiya' aida said...

tabah dear ! tabah !!!

aniswany said...

SABAR YEA DEAR =)

hanabunga said...

haaa put sabar la eh.sama la hana pun rinu rumah.rindu family.raya nak dkt dah.ajak la fmily mai melawat.