Sunday, August 7, 2011

surat cinta aka love letter

dri pagi smpilah ptg
ada KEMAHIRAN INSANIAH for LDK
overall sangat BEST n GEMPAK
sepanjang aktiviti gelak je
ketawa, gelak, ketawa, gelak

mna x nyaaa.. dapat group otk yg gila2
kalah JUARA MAHARAJA LAWAK
x yah nak hiperbola sgtlah kan

sampailah satu aktiviti uh
kena tulis surat wasiat
aku mcm biasa tulis utk umi, abah n adik2
and... DIA
tapi nsb baik surat aku x dibaca kat depan

tiba-tiba AMEERUL FIRDAUS or AM
dtg kat aku n dia bgtau yg dia nak tulis surat utk aku
Am ni orgnya kelakar n kdg2 aku mls nak layan
'put, aku nk tulis surat utk kau tau'
'tulislaaaah' sambil muka ku tepat meratapi ke arah kertas kosong (BLANK)

masa yg ditunggu-tunggu telah pun tiba
fasi minx sorg bcakan surat wasiat
sekali surat Am yg paling bertuah
time nak bca surat dia tu, dia x de dlm Bilik Kuliah uh

surat dri Am


okaaaayh.. sangat lawak surat dia!
habis aku kena scandal ngan dia lps ni=.="

p/s: awk jgn jeles yeee! hahahaha

Smile is the BEST therapy. ALHAMDULILLAH:)

6 comments:

Hanis MY said...

Fiwiittt SA hehe, kawaiii....

Anis Adila Aris said...

jiwang tak surat yang die karang nie?

Addin said...

uww surat cinta ~ haha :)

dulu time time sekolah rendah penah la dapat surat cinta tu .

JumiYumi ♥ said...

wiwooot!
panaspanas! :DD

muhamad hanif said...

oh,

jgn risau i tak jeles pun..



HAHAHHHAHAH

nur dhiya' aida said...

fewwwittttttttttt :P