Tuesday, August 30, 2011

raya oh raya

dah raya rupa2nya. okayh. this year x r berapa happening sgt. maybe msing2 dh besar pnjg n buat hal sndiri. pergi beraya pun x lagi. tahun ni x ramai yg raya kat muar kot. After arwah atok perempuan n tok su meninggal, mmg sunyi jek kampung muar ni. Beruntunglah sabtu ni ad kenduri kahwin kak huda(cousinku). so, maybe around raya ke-3 semua ada n meriahlah kampung ni dgn suara2 kekecohan makcik2, pakcik2 n cousin2ku.

InsyaAllah, esok baru prgi rumah makcik(nenek sdaraku ye). Kalau aku ada kereta, dah lama aku berjalan beraya ke batu pahat ke, JB ke. prgi beraya rumah kwn2 aku.

untuk cerita cerita raya, nnti sy postkan ye:) tgh x de mood. Maybe PMS kot.haha
btw, I miss a lot Nana, my dearest kakak angkatku. Cuti sem dia x de kat Malaysia, prgi Turkey. her family kat sna. 9 sept her mom fly ke Turkey. So, bila aku boleh jmp, bermnja ngan minah sorg tu? hehe.
otw ke Giant smalam, aku tiba-tiba teringat kat DIA. siapa DIA? haish.. berahsia sungguh aku ni. DIA tu akmal r. sila lihat sini. Untunglah ada org rindu. kan awak? nasiblah dh jdi kawan aku je-.-'



Smile is the BEST therapy. ALHAMDULILLAH:)

No comments: