Wednesday, August 17, 2011

practical test electro
petang tadi ad practical test electro
overall Alhamdulillah. smoothly je tadi walaupun rushing nak prepare in 5 minutes
mmg cuak sbb aku x byk buat practical tapi aku serahkan semuanya pada Allah SWT
fuuuuuhh.. Bersyukur sangat:)
tadi dpt hot pack. so, tidaklah terlalu susah macam shortwave diathermy and infra red
Abah pun banyak bagi tunjuk ajar. muka abah sangat menenangkan
yg paling best bila course mates aku cakap
'kuat betul iman abah kan. boleh jadi lelaki soleh..hahaha'

sebab apa?
sebabnya, we need to expose our treated part of body. contohnya, kalau soalan nak upper back, kenalah buka baju n berkemban. same goes to shoulder. kalau kena lower back, kenalah naikkan baju n turunkan seluar sikit. kalau dapat knee, kenalah naikkan seluar smpi atas lutut. mmg dh x de perasaan malu time practical test tadi.


Malam Pra Graduan vs Final Exam
Tarikh convo diawalkan n tarikh convo for fsk on 22nd october. That's mean, us need to do the MPG one week before the MPG which is 1 week after FINAL EXAM. okayh. x gila ke namanya tu? x pe puteri. SMF 2011/2012 can do the greatest MPG! serahkan semuanya kpd Allah SWT n ikhlaskn hati. itu sahaja. 

apa2 hal..ikhlaskan hati^^

Smile is the BEST therapy. ALHAMDULILLAH:)

1 comment:

muhamad hanif said...

selamat ber"pra-graduan" yaa..


lalalalalalal.