Saturday, August 27, 2011

nanas oh nenas

aku terus gerak Ipoh dari Puncak Alam. tumpang si nenas(farhana ramli), my housemate yg terlebih sewel
hahaha. malam tu barulah my pakcik ambil kat rumah dia. kat rumah nenas ni ad kucing yg sgt GEMOK n CHUBBY n BERAT! x tipu punya berat. angkat adik aku lagi ringan==" Then, ad baby yg sgt comel. oohh yeaah.. mak dia jga ank org, sbb tu ad baby yg sgt COMEL! aku lagi comel


family dia friendly n sgt baik! She has a small HAPPY family. one more thing yg menarik perhatian aku is dia akn bagi kucing kat area rumah dia makan. patutlah kucing2 kat situ gemok gemok belaka. kalau dh diberi mkn nasi n ikan rebus. kalau aku pun boleh gemok k.

petang tu ad majlis khatam al-Quran kat surau rumah dia. So, aku join sekaki. berbuka kat surau. balik tu, sembang dgn adik dia. okaaayh.. KECIKNYA DUNIA APABILA


  • adik dia, Ikram, satu sekolah dengan cousin aku, haziq n diorg saling mengenali (ayt skema jap)
  • parents dia kenal makcik n pakcik aku which is parents haziq
  • dia kenal sgt classmate aku time form 3, amir aizat.
inilah yang dikatakan jodoh (nenas yg ckp k). 

nenas is my housemate n kitorg byk related! hahahaha. 

siput n nenas

there is!

my heart!

hagemaru versi nenas

grrrrr!

aku terlebih ayu

grrrr..dri aku pula

dalam surau. org duk bertadarus. kitorg duk bergmbr

owww..sexy pose

she is very sporting n 'gila-gila'. loves kids n cats. suka bergmbr mcm aku gak==" one more thing.. ad lagi 2 org yg akn completekn kecerian kami

tu diaaa.. mai dah!

love u my sexy girrrls<3



Smile is the BEST therapy. ALHAMDULILLAH:)

1 comment:

muhamad hanif said...

muka pun dah lebih kurang dah,


mak aku ckap " kalau muka kita iras dengan membe, tu maknanya serasi"


Entahlah. AHHAHAHAH