Friday, August 19, 2011

A lots of things to do

Im quite busy
BUSY SANGAT SANGAT sampai kena tidur pukul 4 pagi

Malam Pra Graduan FSK 2011
paperwork x approval lagi. Maybe Prof Wan takut nak approve kot. Yea r.. BUDGET BESAR k. around RM30,000 ++. Thank god he didn't mention and argue other budget except for hotel. He asked us to find other hotel. Aku and SMF yg lain bertungkus lumus utk mencari hotel yg provide ballroom BESAR PUNYA and MENU SET yg MURAH SIKIT. We never care the the prices. We care about quality..grrr
ad ke patut sruh buat kat INTEKMA RESORT!? WHY MUST INTEKMA? WHY MUST UITM? 
semangat Uitm pun x yah r sampai sruh buat kat INTEKMA. berapa ramai je r boleh sumbat kat intekma
TERSENTAP sebentar tadi. lagi tersentap bila Dr. Faridah cadangkan ajak PASCASISWAZAH join our dinner. KENAPA PULA? kan utk PRA GRADUAN. They are POST-GRADUATE! 
ish..asl r aku x bantah tadi=.=" 
Next Monday, jmp DEKAN n minx kelulusan. cepatlah bnd ni selesai!
CONGRATULATION to SYUHADATUL ASYIKIN as a PENGARAH PROGRAM!!

TEST,TEST,TEST!!!!
test byk sgt..berderet! practical test and theory test. This week baru je habis for practical test electro and theory test kinesiology and health psychology.
next week akn ad theory test therapeutic, anatomy test, english test n ap ntah lagi. adoi!
berserah je r as I still didn't study anything for the test

RAYA DAH NAK TIBA
sedih sgt :'( sekejap je RAMADHAN dh nek pergi. Aku x rasa mcm bulan Ramadhan. X dpt rasa nikmat Ramadhan. Kesibukan aku membuatkan aku kurang beribadat. Kesibukan aku, aku x dapat rasa nikmatnya Ramadhan. Berharap sgt aku dapat rasa nikmat Ramadhan utk 10 malam terakhir ni. Dapat rasa Lailatulqadar. huhuhu

cerita pasal raya, of course aku x prepare apa2 for RAYA! x de kesempatan lagi nak pergi barang utk raya. Tahun ni pun umi yg uruskan baju raya aku. haisssh. TERIMA KASIH UMI. 
kesian betul ada anak yg busy macam akak ni. Preparation sendiri utk raya pun x sempat nak buat. 
x payah nak busy sgtlah kan. x pe2. akak balik nnti, akak tolong apa2 yg patut! hehehe

that's all from me:) CHILL!

hanya ini yg mampu menenangkan jiwa aku:)

Smile is the BEST therapy. ALHAMDULILLAH:)

5 comments:

PinKy MoMMa said...

umi da bestttt :)
kesian adik puteri bz sgt skrg ni..yg penting jg diri ya..

myhatiku said...

jadi pengarah mmg pengsan..aha..xpe,u can do it..FSK,sains kesihatan ea..btw,busy2 jgk jgn lupe rest ya!:)

JumiYumi ♥ said...

selamat hariraya buat akk juga.
hey, do take care of your health,
sibuk2 pon jaga ksihatan ye kak.
goodluck! (:

kinn said...

whoa sangat busy. kin saya nak guna kan cuti ni dengan sepuas-puas nya. hihik ;p

feel free to visit _piNk sitE_ :)

Lyaa Suriany said...

untung la ada mpg.
batch kitorg nsb mlg..
bole plk buat kt fac je
:(