Friday, August 26, 2011

All went well

Khamis, 25th August 2011

HAPPY BIRTHDAY

Puteri Nuraliah Husna
my dearest adik yg kini semakin tua
dah 16 tahun rupanya


be a good girl yea:) 

Madam Fadia Razali
my Therapeutic lecterur
very sporting lecterur and really caring
sorry madam, ambil gmbr senyap2^^

ANATOMY TEST AND HAFAZAN

Alhamdulillah.. anatomy test went well, hafazan as well
anatomy test,
but I done careless mistakes for diagram valves. 
tertukar biscupid and tricuspid valve
rasa mcm nak ambil blk paper n btulkn jawapan
tapi nak buat mcm mna kan
hafazan,
truly aku x hafal yassin+makna dgn lancar dari ayat 1-20
walaupun yassin selalu baca, still x hafal sebab aku nk hafal ikut tajwid
tapi tadi, nama aku tersenarai utk among the highest mark
terkezut terkinja gak aku tadi. aku x tau kenapa nama aku boleh tersenarai among the highest mark
padahal..tadi x lancar 1 ayat. aku boleh terlupa. blank jap
and aku gagap bila nak bagi maksud ayat
rezeki agaknya.. perhaps
Alhamdulillah:)

Sekretariat Mahasiswa Fakulti

aku dah sayang tahap maxima malatus kat SMF
maybe orang-orang dalamnya kot buat aku bersemangat n happy to be a SMF
petang tadi ambil gambar, buat inventori and kemas sikit2 bilik smf uh


PUTERI NUR AQILIAH
TIMBALAN NAIB PRESIDEN 1
NUR ZIADATUROHMAH
SETIAUSAHA 
SITI MASHASANAH
BENDAHARI
SYAFIQAH LYANA
EXCO KOLEJ DAN NR
NUR SYUHADATUL ASYIKIN
EXCO KERJAYA, ALUMNI DAN ANTARABANGSA

MUHAMMAD SHUKRI
EXCO KEUSAHAWANAN
MUHAMMAD AIZUDDIN
EXCO SUKAN DAN REKREASI

FATAH SHAHARI
EXCO ADUAN
(tpi buat kerja2 publisiti n multimedia)
yang lain x ambil gambar lagi. dah ambil nnti, aku compilekan semua ye:)


IFTAR BERSAMA SESERIAN

time aku tgh beli makanan, tiba-tiba Cha n Ad bgtau aku yg diorg makan ramai2
aku dh terEXCITED mcm beruk kera dapat makanan
so, buka puasa tadi bersama beberapa SESERIAN
(x semua ada)
as Qus dri INTEC dtg Puncak Alam, so, they decided to break the fast together





conclusion, aku penat macam mana pun, busy sgt kalah PERDANA MENTERI pun
aku tetap akan spend my time to have fun with my friends and relax for a while
gelak-gelak, gurau-gurau,cakap-cakap
aku x kan serious all the time. 
belajar-belajar, kerja-kerja, gelak-gelak
and don't mix personal problems with other problems^^













Smile is the BEST therapy. ALHAMDULILLAH:)

4 comments:

Hanis MY said...

wow wiii omedetou... dear, am so proud of u! u go girl, otanjyoubi omedetou to ur kawaii sis, ur lect pun kawaiii tgk muka pun dah nampak sporting...

muhamad hanif said...

wooo,
kenapa muka adik kau sama macam kau yaa ?

putput said...

kak hanis: sy try faha:) btw thaaanx!

hanif: kata adik beradik;p

siti kektus said...

maai. semua cerita ada ni. :p