Friday, July 8, 2011

salah siapa?

bila aku busy, 
nak touching n MCM ignore aku dgn word 'yea r' and 'pergi r'

bila aku tgh free,
x reti nk appreciate lgsg!
even ajk mkn je.. 
kau boleh mkn ngan room mate kesayangn kau bila2
penat tau x nk faham perasaan kau
kau sendiri x nak try faham perasaan aku n apa aku rasa
fine! aku mmg cepat terasa and kdg2 aku mkn dalam
x de r smpi nk marah2.. aku cool jek. cepat cool down
tapi aku still ada perasaan n please be alert!
aku x minx banyak dri kau, tolong faham perasaan aku!

apahal nak marah-marah aku?
kau x pernah nak faham kerja-kerja aku
aku rasa kalau aku tunjuk PLANNER aku for this month n next month
aku gerenti kau GELENG KEPALA!

aku dh rasa macam tunggul kayu tau x!
penat r aku nak tunggu kau
penat!
penat!
penat!
aku try cri free time aku utk kau
bila aku free, ada kau kish? x kaaan!

maybe for this time, aku boleh besabar lagi
n maybe aku boleh bersabar for a very long time
as aku ni mmg penyabar
tapi
jangan terkilan kalau aku makan dalam!

**********************************************************************************

selingan di atas sekadar luahan perasaan. aku tgh PMS
so, my mood is unstable rite now
rasa nak marah kat KAU
TERIMA KASIH SEBAB KAU BERJAYA BUAT AKU RASA GERAM, MARAH, SAKIT HATI KAT KAU!











Smile is the BEST therapy. ALHAMDULILLAH:)

2 comments:

angkasa said...

owh patutlaaaaaaaa PMS rupanya.menda biasala marah2 kat si dia.hee

puterinuraqiliah said...

tu r.. rasa geram sgt2!!!!