Thursday, July 21, 2011

pandang-pandang

TAJUK HOT hari ini ialah
PANDANG-PANDANG!

korang jgn fikir bnd lain lak
tau lah semua otak penuh dgn kaler biru
weee~

semalam aku prgi hntr muffin kat dorm mate aku time form 4, Shellen
and alang kepalang tu jmp r SYAInoor nadia skali (dorm mate f4 n f5)
smpi sna, aku keluar kete coz aku nmpk shellen.
then, semua bdk uia yg ad kat situ PANDANG-PANDANG aku
eeerrr..apakah?

adakah sebab bdn aku kecik n blh drive?

rupa-rupanya..
salah aku juga! aku boleh lupa pakai hand socks or  sweater or cardigan
plus, aku pki tudung sarung jek. which mean.. x r labuh mna pun (singkat gak r)

mmg ramai r yg PANDANG-PANDANG aku
bajet aku ni HOTSENTAP!
hahahaha
cucuk hidung guna lidi baru tau. aku ni=.="
sana mmg ramai yg bertutup litup
sejuk mata mak memandang dik non!
mmg bakal-bakal isteri solehah

aku..dgn muka slumber n dunno ni
haish.. aiseh. 
x terkata r

ok.bye:)

p/s: teringin jadi lemah lembut mcm wardina safiyah

senyumaaan dia..sgt menenangkan!

Smile is the BEST therapy. ALHAMDULILLAH:)

1 comment:

Gieyana said...

wardina mmg lemah lembuh orgnya kan..suka gak dgn karektor beliau..:)