Sunday, July 3, 2011

a million thoughts

maybe entry kali ni x de kena mengena dengan title
for the first time
aku sewa kereta n pergi sunway pyramid
ditemani oleh seorg kwn aku, DIA

plan asl which is nak gerak GIANT je
tapi dah terpesong ke sunway disebabkan
DIA nak ambil kunci bilik kat kawan DIA
nasib baik bukan aku yang drive
tapi DIA
aku x igt sgt jalan ke sunway. DIA igt

dah ambil kunci n makan, terus ke sunway
beli barang skit, jalan-jalan
bertekak kejap
jalan-jalan lagi
lepak kat starbucks jap
DIA belanja aku! 
MEKACIHHH daun keladi. lain kali belanja lagi^^

around 4 lebih baru balik
tapi kitorg ke SAUJANA UTAMA n MERU sebab aku nak jumpa BANK RAKYAT
finally, jmpa kat GIANT! geram betul aku=.=

otw nak balik..
bertekak lagi. 
kami memeng suka bertekak n aku memang suka cari gaduh
dalam kereta je bertekak
keluar kereta pun bertekak gak

conclusion is aku suka bertekak dengan DIA
weee~

p/s: rasa nak nangis x ambil gambar=.=

terima kasihlah kepada si DIA yang sudi bw aku jalan-jalan smpi sesat:p
lain kali x payah nak cover kalau sesat! hahahaha
lain kali bawa saya jalan-jalan lagi ye!


Smile is the BEST therapy. ALHAMDULILLAH:)

2 comments:

muhamad hanif said...

Aku, dia dan sesat !


AHAHHAHAHAH

angkasa said...

waah besnya sewa kereta.teringin tapi tak cukup berani lagi nak drive sendiri.baru 2minggu dapat lesen.