Thursday, July 14, 2011

macam-macam hal

Assalamualaikum all my lalings:)
im very stress today=.=

aku ada practical test hari ni and aku x boleh BUAT! 
dah last minute baru aku igt nak buat mcm mna
memang x r kan.. 
aku rasa aku FAIL practical test 1 ni
aku rasa sangat BERSALAH kat Pn Fadia Razali
dia bengang gila sbb ramai yg x boleh buat
almost semua.. ke semua? entah r

habis kelas CTU, aku n syila meronggeng ke McD dgn menaiki MOTORSIKAL Fazli
terima kasih FAZLI sebab bagi kitorg pinjm motor kau^^
mmg betul2 nak release tension
malam ni kena siapkn Assignment HPY sbb esok nk kena hntr
n tengok movie kat bilik ASILAH

esok pula ada FSK JOM CERIA and nak gerak ke SUNWAY
dgn ASILAH n BEE

okayh, berbalik kpd cerita smalam,
aku just nak cerita dulu mengenai AKU, SYU n SYUKRI naik ke rooftop FPTP after meeting
best siaaaaak dapat tengok pemandangan UiTM Puncak Alam
sumpah gayat deeeer~.~


rooftop^^
nur syuhadatul asyikin


syuk.

me n syu. muka aku mcm budak2 asl ek?

FPTP

yo syu..!

syila @Mcd



Smile is the BEST therapy. ALHAMDULILLAH:)

7 comments:

muhamad hanif said...

student life ;)

siti kektus said...

naseb baik tak terjun ke bawah.

kalau tak, ish2. mintak di jauhkann. :)

AzilahAziz said...

Lek ye darling. kita sama-sama fail. Haha. Lepas ni buat betul-betul bljr dr kesilapan.

khairunnisa ♥ said...

near to my hostel :) ada bangunan baru UiTM d Sg Buloh. lawa building dia ^_^ tapi tak tau course pe akan dok kat situ nanti :)

khairunnisa ♥ said...

near to my hostel :) ada bangunan baru UiTM d Sg Buloh. lawa building dia ^_^ tapi tak tau course pe akan dok kat situ nanti :)

khairunnisa ♥ said...

near to my hostel :) ada bangunan baru UiTM d Sg Buloh. lawa building dia ^_^ tapi tak tau course pe akan dok kat situ nanti :)

puterinuraqiliah said...

hanif : yup2!^^

siti kektus: jgn diminta!

bee: huhuhu.sedih siaaak!

kak nisa: ad uitm bru kat sg buloh? x tau pun.. nursing kot=.=