Thursday, July 28, 2011

Hari selasa lepas, ad practical class Electro
and that was my first time to do ice immersion and wax
sangat sakit
rasa mencucuk
lps ni x nak buat ice immersion lagi=.="
wax x pe!! hehehe
korang bygkan.. (ice immersion)
kaki korg direndamkan ke dalam satu besen yg dipenuhi dengan ais and air
tahan 5 minutes dlu

for your information,
ice immersion sgt baik utk kaki yg cramp, terseliuh..
and ice immersion lah mmbolehkan kita ketahui either kita ni allergic ngan ice or not
aku allergic sbb lps 5 minutes, kaki aku bengkak and sangat2 sakit

ok, jom tgk gambar!


muka nak happy je

selepas melakukan ice immersion pada kaki kanan. merah kan

ni dah surut sikit kot tapi still sakit

syu dah mcm therapist

diorg pun tgh buat ice immersion. p/s: diorg menggedik nk try=.="

CHILL!


Smile is the BEST therapy. ALHAMDULILLAH:)

3 comments:

muhamad hanif said...

ohh,

aku pun kadang2 mcm tu jugak, allergic.

SANDRA AZWAN said...

tecik jer kaki...;-P

puterinuraqiliah said...

hanif: yeke! hahah

sandra azwan: hahaha. size 5:)