Monday, July 18, 2011

Day 10: hari ke 10//apa yang berlaku?

saya pergi Putrajaya dengan adik terchenta, puteri nur ameera
ada kereta nak himpit kereta sy n sekali lagi sy lupa nak HON!
drive ke putrajaya dgn speed 120km/h
tengok movie iaitu TRANSFORMER(3D) dgn adik sy smpi tertidur dia
handphone saya dah repair n boleh diguna semula:)
hantar CARROT CAKE kat office umi
penat sgt dri pgi smpi ke ptg berjalan=.="
tadi lalu kat presint 14, teringat kat dia (imissu)
lalu presint 18, teringat time aku jadi cikgu dlu
hampir2 accident sbb aku terlelap jap time drive=.+"

macam-macam yang berlaku n sy sgt penat+happy!



Smile is the BEST therapy. ALHAMDULILLAH:)

1 comment:

myhatiku said...

wah..bile pulak nk bwk myhatiku jln2..keh3