Saturday, June 4, 2011

tidak ku sangka

Tidak ku sangka apa yang berlaku hari ni
unbelievable!
sediakan kacang, popcorn, bantal dan segala keperluan.
entry kali ni panjang sikit kot

bermulalah kisah
the story began when I wanted to go to KL
saja nak gi cari bank rakyat jauh2 n cucuk duit
beli baju n jalan jalan

tapi before tu
Akmal dah tunaikan jani dia nak belanja breakfast! THAANX!
lepas tu aku naik bilik, bersiap n turun ke bus stop
aku ingatkan Akmal, Mamat n Syamil dah gerak
belum lagi. terkezuut diorg tgk aku. hahahaha
tiba2 wei..

bus dah sampai. berdiri lama giler. nsb baik ad kawan utk ajk borak
tukar bus dri U90 ke U80
time dah smpi KL Sentral, Akmal tnya aku nak ke mna
aku blur jap n dia ajk ikut dia skali
dengan segamatnya, aku setuju
sebab sebab..dia nk hantar aku balik kolej:)

alang-alang tu..baiklah aku ikut sekali
tapi..aku sorang je perempuan
bahaya betul tapi lagi bahaya kalau aku seorang je kan
well, kesian diorg ikut aku shopping jap tdi

MAMAT jealous ngan aku. PADAN MUKA kau
Akmal belanja aku breakfast, lunch and krutches
Akmal bagi bnd alah utk struming guitar kat aku (aku dh x igt nama bnd alah tu)
bak kata mamat, "untung kau wei, baru knl dgn akmal dh jdi mcm ni. aku nk jdi perempuan lah"
hahahahahahahahahahahahaha
kau melawak apa?
plus, dia bukan BALAK aku deeeerr..
suka hati kau je. rapat pun salah!
ishhhh kau ni!

whatevalah. but
A MILLION THAAANKS to Akmal:)
next time ajk aku hang out lgi ye.
naik kereta kau!! hehe
p/s: jgn fikir bukan-bukan. aku x ad apa2 dengan akmal. muda lagi. kalau dia jodoh aku pun ap slhnya! hahaha
wei PUTERI, sedar wei. sedar! belajar dulu!!!
make sure jdi physiotherapist dlu:)
bab tu serahkan kepada tuhan.
amin. CHILL!!!

Smile is the BEST therapy. ALHAMDULILLAH:)

2 comments:

asfira aminuddin said...

wahhh! tapi kan babe, laki ni kalo die bwat benda2 camtu, itu tndanya die make a first move nak bwat kite jatuh hati and rasa snang dgnnya. :) untung u dear!

puterinuraqiliah said...

asfira: x de lah. dia mmg baik. dgn semua org dia baik.