Friday, June 10, 2011

terima kasih tanggaaaa!

berat saya dah turun
ALHAMDULILLAH
selama tiga minggu aku dduk kat puncak alam ni
aku dh berjaya menurunkan berat sebanyak 3 kg
kalau dh tiap2 petang aku berexercise
jog and aku dh x byk mkn
memang kuruslah kan,

banggalah!

aku nak balik rumah tapi every weekend ada hal
this week ada orientation and taklimat kemahiran insaniah
next weekend ada meeting BPC and ceramah kanser serviks yg diwajibkan untuk student physio
minggu lagi satu insyaAllah ada meeting SMF pula
bila dapat balik ni? 
aku rindu masakan umi=.=
kat puncak alam ni, tiap2 hari aku makan ikan keli

sekarang ni semua tgh busy
3 assignments aku kena siapkan
homeworks lagi
test x lama je lagi
 haissshh. i need to be patient

ini bukan aku nak cerita ceritu cerito

sejak menjak ni
aku dah nampak BOND antara student dip physiotherapy
masing-masing dah knl each other
kedit aku pun cepat kontang sbb nak kena jga kebajikan diorg
poyo x? hahahaha
bukanlah.. aku kan crew BPC. so, aku kena up to date.
diorg tnya aku kena jwb
kdg2 ad soalan diorg yg memaksa aku utk call org2 tertentu
x pelah. amal:)

p/s: ada orang buat aku cair. siapa? x yah tau=.= hahahahahaha



Smile is the BEST therapy. ALHAMDULILLAH:)

2 comments:

che qyll said...

hey..sy pown puncak alam jgak..!!
r5 asasi sc.. :)

FaraFatihah said...

cam tau je sape yg buat akak cair ??
hahaa!