Friday, June 3, 2011

physiotherapy



tadi ada briefing pasal orientasi for dip physio sem 1
after the briefing, aku n kwn2 aku bersembanglah dgn akak-akak physio
sportinglah diorg!
supeeerb! akak-akak tu cakap
"korang study lah dri awl. rajin buat nota"

physiotherapy is a quite tough course especially kelas ANATOMY & PHYSIOLOGY
aku rasa nak nangis kelas Anatomy tadi
rasa nak give up
rasa mcm nak tukar course n universiti
rasa macam nak jerit
memang aku dah nangis lepas kelas tadi
nasib x de sapa nampak=,=
aku yang lambat pick up atau lecturer tu mcm BULLET TRAIN?
memang x faham apalah. bak kata kawan-kawan aku, "baik x payah pergi kelas. sama je"
whaaaat? NO COMMENT!
aku ni semangat pergi kelas. bila masuk, x faham apa-apa

tapi..aku, syu, shila, hidayah, fiqah n ziha study semula.
baca balik betul2 n fahamkan betul2
Alhamdulillah..dalam 1 jam lebih kitorg nak fahamkan bab GLYCOLYSIS
nsb baik syu dh fhm skit2. a million thanx to her<3

aku redha dan terima segala kenyataan
insyaAllah. amin..

CHILL!




Smile is the BEST therapy. ALHAMDULILLAH:)

3 comments:

muhamad hanif said...

kahkahkah !

stdy leklok weh..kat U tu last minutes stdy bole gila kau..

Hanis MY said...

ganbatte my dear...normal la tu awal2 mmg rs cm ssh, nanti ok la dont give up k...u can do it!

Ilihuda said...

wah.. dats d spirit little sis ! chaiyo0o2 ! :)