Wednesday, June 1, 2011

new environment, new friends

new place, new environment and I need new friends to survive
I thought its quite hard to find new friends at UiTM
yeaaahh well
im wrong!
senang je dapat kawan kalau korang friendly
aku friendly ke?
entah. im not sure!

for this time, I know many people here
almost all dip students I know even I can get closed with foundation students
I dont know the reasons
how I can get closed with a group of boys from foundation of engine
siapakah mereka?
mereka ialah the boys yg naik lori sekali dgn aku. nak tau citer? sini
then, campur yg satu rumah. quite ramai gak lah. dalam 6 or 7 of them

almost every night after isyak, lepak ngn diorg. 
thts mean, aku n syu je r perempuan. yg lain semua boys!
bila dh lepak dgn budak lelaki ni. mmg x kering gusi gelaaaak jek!

aku n syu ni dah lah muka x tau malu. memang x tau malu pun.
ikut suka hati kitorang je
hahaha. semua org jgn ikut mcm kami ni
tapi tapi tapi! kami still jga batasan pergaulan okaaayh!

okayyyyh! to those boys yg melepak dgn aku every nite tu, terima kasih sgt sebab lawak korg mmg menjadi.
btw, thaaanx r kpd sesiapa yg dh blnja aku tu
terima kasih daun keladi, lain kali aku minx lagi^^


CHILL!







Smile is the BEST therapy. ALHAMDULILLAH:)

3 comments:

muhamad hanif said...

wahhh..


ada yang berkenan tak ? kahkahkahkah !!

Ihsan Arifin said...

naik lori cool ;D

puterinuraqiliah said...

hanif: berkenan? apakah

ihsan: yeah! sgt cool!