Monday, June 6, 2011

im not proud with what I got

Salam, tahniah di atas perlantikan anda sebagai ahli baru keluarga besar SMF FSK sesi 2011/12
Satu perjumpaan akan diadakan pada malam ini jam 8 bertempat di KKPR
I just got this message on 4.28pm
from PRESIDEN SMF FSK 

eh, x percaya aku dapat. 
time interview macam apa jek
so, tadi pergilah perjumpaan tu n kenapa ada 3 orang jek?

"memang kami pilih 3 orang je. lagi 5 orang akan dipilih semula"
oohhh.gitu. ish. macam x percaya lah
dalam ramai2 yg gi interview hari tu, aku ni x r hebat mna pun
maybe ad hikmah aku dipilih. insyaAllah

so, after this im quite busy with my study, duties as a SMF n Crew BPC
habis weekend ku
hopefully, I can manage my time to study, do my duties n have some times to enjoy with my friends
akan ku kutip segala ilmu kepimpinan
tapi still aku nak jadi seorang KANAK-KANAK RIBENA:)
bawa beg domo n ad blog yg ceria
pakai barang2 yg comel
senyum sweeet. haha
menyampah x?

okayh. the point is aku x berbangga dengan apa yg aku dapat tapi aku bersyukur dan selepas ini aku akan memegang satu tanggungjawab yang berat.

p/s: doakan aku jadi leader yg berhikmah n berkaliber:) wasalam
CHILL!

Smile is the BEST therapy. ALHAMDULILLAH:)

4 comments:

angkasa said...

waah congrats yea puteri! :)

.sarahshamsudin. said...

congrates pu3!
jlnkan tugas baek2.. hehe ;)

puterinuraqiliah said...

angkasa: thaaanx:D

sarah: mekacih my!!!hehe. insyaAllah!

Ilihuda said...

wah.. glad 2 hear dat ! u proud 2 be wat u re.. keep moving on ! :)