Wednesday, June 8, 2011

geng lori

Assalamualaikum sayang sayang ku semua:)
how was ur day?
nampak tak title GENG LORI tu?
aku dah cerita sikit psl geng tu tapi hari ni
di atas permintaan seseorang. So, aku akan cerita dengan lebih lanjut/dalam/overall


GENG LORI 
aku of course
nur syuhadatul ashikin, my coursemate
idris akmal
mamad
anas
syamil
syafeeq
syahmi

8 of us. me n syu are the girls in this gang and the rest are boys
actually, me and syu wanted to go to McD for dinner
when, we arrived there, I saw syahmi.
Syahmi is my classmate when im in standard 5
aku n syu x tau nak balik mcm mna
so, we decided to go back with them
tunggulah bus rapid KL berlapan
dekat pukul 7 bas x sampai

kitorg pun berjalan sampailah ke simpang jalan nak masuk UiTM
tiba-tiba, ada lori berhenti tepi n ajk kitorg masuk.
the boys over excited! sumpah kelakar bila diorg naik lori tu=.=
hahahahahahahaha

aku n syu mestilah dduk depan kan
so, kitorg exchange no phone

one day, the boys ada konflik ngan syahmi
aku yg x tau apa2 ni jadi mangsa tuduh
haishh..padahal bukan slh aku
aku tnya diorg psl syahmi
terus jadi kawan lepak
every nite akan lepak ngn diorg
tapi sekarang ni quite hard nak lepak lagi sebab aku n syu getting busy

tapi sekarang aku makin rapat ngn akmal (idris akmal)
yang mna satu? carilaaah sendiri:)
errrkkk..kami x ada apa2. rapat je
harap maklum
ok.. kalau nk tau apa2 lagi, tnyalah. akan ku jawab semua persoalan korg!
salam
CHILL!!!



Smile is the BEST therapy. ALHAMDULILLAH:)

6 comments:

amirazaidat said...

waaaahhhhhhhhhhh!
pute dah buat geng lepak.

tengs jugak sbb tunaikan "hasrat hati" aku.
hahahahahaha.

sayang kau banyakbanyak.

p/s; geng lori kau hensemhensem!

muhamad hanif said...

cara, nnt aku buat skrip

kita antara kat 611..

puterinuraqiliah said...

amira zaidat : hehehe..geng lepak jek. no worry babe. its all for u:) sayang kau triple banyak!!!! ghahahahahaha..

hanif: no probs!

Rtp Farra Arisha said...

laah geng lori rupanya, igtkan gbs :) hehe ;D

aniswany said...

wahhh ,suka eh dpat naek lori ^_-

PinKy MoMMa said...

adik puteri makin eppy now ;)
study smart ye dear..enjoy~