Wednesday, June 15, 2011

busy week

Ya Allah, penatnya aku minggu ni
aku langsung x ada masa untuk diri aku sendiri
masa aku untuk memperbanyakkan beribadat pun dah berkurang

Minggu ni aku busy and sgt stress
macam macam benda 
sampaikan Syila, Asilah n Azilah tegur muka aku nampak lain
kawan-kawan lain pun ckp muka aku nampak
STRESS, DULL, PENAT n naik biji-biji merah kat muka (bukan jerawat yek)
macam orang x cukup rehat n tidur
eye bag x yah ckp laaaah!!!

Minggu ni juga aku banyak kali tertidur dalam kelas
Aku dh try avoid utk x tidur dlm kelas tapi..
entahlah


Isnin
aku stress sebab dia sampai menangis2 
p/s: awk2..jgn mcm ni=.= x suka laaah

selasa
latihan kawad BPC(8pm)
meeting with abg naim for SMF (after latihan kawad)
For your information, aku hbis latihan kawad dekat pkul 11 mlm
bayangkanlah mcm mna muka aku time tu=.=

rabu
tampal iklan SMF and JOM CERIA FAKULTI di setiap board
kelas ganti Physiotherapeutic (3.30pm-5pm)
meeting with Pn Hidayah n crew2 BPC (5pm)

khamis
meeting with Abg Naim n SMF untuk bincang program 'JOM CERIA FAKULTI' (malam)

jumaat
program JOM CERIA FAKULTI pada sebelah pagi (aku handle bhg makanan)
meeting SMF

sabtu
Meeting BPC/HBU and kelas Kokurikulum (kelas HBU)
HBU=BPC
before pkul 8 dah kena ada sebab aku kena command kawad
huaaaa.. suara ku! haha. getik derr!
pkul 9 dh start kelas HBU tapi aku gie meeting for crew BPC

ahad
hang out ngan Asilah, Azilah, Syila n beberapa org lagi ke KL
release tension:)





Smile is the BEST therapy. ALHAMDULILLAH:)

4 comments:

khairunnisa ♥ said...

fullnya jadual aqiliah.
jaga diri and study smart ^_^

muhamad hanif said...

ahhahaha..

tekanan mula dirasaaiii eh ?

angkasa said...

tudia gila pack punya jdual beb!takpa kau aktif nest sem dpt kolej lagi :)

puterinuraqiliah said...

kak nisa: okie dokie kak:)

hanif: yea. sgt dirasai!

angkasa: pack kan!!! huaaaa