Tuesday, June 28, 2011

amanahAs

Assalamualaikum:)
yo what's up?!

straight to the main point
last monday,
ada meeting pusat fakulti n SMF malam tu

PUSAT FAKULTI
every wakil persatuan likes phytas(physiotherapy), nusa(nursing)
kena bagitau aktiviti yg dh dijalankan n yg akan dijalankn
next, pembahagian tugas program for bulan Ramadhan akan datang
hopefully berjalan lancarlah

SMF
ahli SMF bertambah lagi 9 org after interview hari tu
congratulation for them:)
pembahagian tugas bermula
setiap orang dapat satu jawatan
eeerr..aku?
Amanah yg diberikan oleh Allah SWT sgt berat
aku harap sangat dapat jalankan tugas yg diberikan
Abg Naim (Presinden SMF) lantik aku as a Timbalan Naib Presiden 1
kena bantu Presiden n Naib Presiden 
kena bantu Exco2

aku kena bergerak dengan aktif lepas ni
no KALUT-KALUT
no MENGELUH
no STRESS
WORK UNDER PRESSURE
pandai tegakkan kebenaran
pandai bersuara
berani bersuara

xkan nak persiakan kepercayaan orang kan


SELASA
nak bangun solat subuh, kepala aku berat sgt2
after solat subuh, terus tidur balik
about 7.45 am aku terjaga.
mcm nak demam=.=
aku mengagahkan diri utk hadir kelas
Alhamdulillah, walaupun aku x seaktif n x segagah time aku sihat
still aku dapat pergi kelas

Aku still x sihat lagi
masih sakit kepala n sakit tekak
dah berkurang n kebah skit demam
harap2 esok dapat pergi kelas
selagi aku mampu utk bangun, aku kena pergi kelas
x mau skip deeer!


AWAK,
saya tau saya kena handle byk sgt benda smpi awk pun dah bosan
walaupun awk dah suruh sy stop n jgn terlalu aktif but Allah dah bagi amanah tu
sibuk dengan itu r, sibuk dengan ini r
macam-macam
kejap ada meeting, kejap ada perjumpaan
saya tau awak rimas
haissssh. nak buat macam mna
harap-harap awk faham
bukan saya yang nak semua jawatan  tu
cakap je r saya ni GK ke, apa ke
saya tau Yang Maha Kuasa dh bagi sy amanah ni dan
saya kena jalankan amanah ni sebaik mungkin
(kalau awk bca ni, baguslah. kalau x, x pe)

p/s: awak-awak semua, doakan saya boleh pegang amanah ni dengan penuh tanggungjawab:)

CHILL<3









Smile is the BEST therapy. ALHAMDULILLAH:)

2 comments:

AzilahAziz said...

For sure aku doakan utk kwn aku yg aku syg nih. Heheh

puterinuraqiliah said...

thaaaanx Bee:)