Wednesday, June 1, 2011

alamak..kantoi!

petang tdi, sorg member aku minx aku temankan dia pergi beli calculator
aku ok je r. janji pukul 5 tapi dia smpi 5.30
sabar jo eden ni!
for sure kat fakulti, kedai dh ttup. igt nak pergi ke bndr puncak alam
tggu bas depan rafflesia
then, ternampak kwn aku

kwn : put, pakwe kau ye
aku: eeeerrr..bukanlah
kwn : pndai yea kau. gie date ke?
aku: mna ad. aku temankan dia gie calculator je. kau nk ke bndr palam ke?
kwn : aah..aku report kat mak kau nnti

harap maaf fadh, dia bukan pakweku. hahahaha
kau ni. pandai2 je. dia dah ad special GF r
x elok rampas2

***********************************************************

macam biasa, lps isyak gie makan kat kkpr ngan geng lori.
bosan aku kalau tiap2 hari ngan diorg
malam ni, syu x dpt temankan aku. 
shila temankan aku!
yea! kalau x..aku sorg perempuan

dlm pkul 10.15, aku ke RSU. nak ambil gmbr
jumpalah beberapa org seserian

"put, kau gi dating yeaaaa"
"dating? ngan sapa? mna ada."
"elelelelele...alamak! aku x knl kwn aku! hahahahah"
"hahahahhahaha..tiap2 mlm aku lepak kat kkpr tu. ad jek perempuan. lelaki je r ramai"
"waaaaaah! Put dh pndai skarg ni. x caya aku!"
"whateva.. hahaha"
"petang tadi tu?"
"kawan je r"

haish..susah jdi org HOT macam aku ni. PERAHSANNN!
ahahahahaha. babes.. kitorg x ad apa2 lah.
LEKKKK LUUUU

kalau ad jodoh, adalah
kalau x ada, x adalah.
ANNOYING TAAAK?

CHILL!!!







Smile is the BEST therapy. ALHAMDULILLAH:)

3 comments:

muhamad hanif said...

HAHAHAH,

cikgu, kawen jangan lupa jemput saya eh..

A retarded kitty said...

kalau teman member keluar je mesti ada gosip.
itu mengingatkan aku untuk tidak keluar berdua supaya tidak mendatangkan fitnah.

Gieyana said...

hihi..mcm tue la org kan..suka jer serkap jarang..:)