Saturday, May 7, 2011

PINKY MOMMA ajak gelak smpai terkeluor gusiku ;D



PINKY MOMMA ajak gelak smpai terkeluor gusiku ;D

rewinddd..flashback

masa tu kalau x silap form 4. tgh mandi. so, masa tu dh ramai yg nak tggu giliran mandi. biasalah dduk asrama:)
lepas tu ad sorg kawan ni tgh syok2 menyanyi. apa lagi..bersambung2 lah. saya pun dgn suka hatinya, melalak sekali kat dlm toilet tu. entah macam mna, tiba suara bertukar. semua senyap. lps tu satu toilet gelak!

" Pute! apa jadi ngn suara kau?hahahahahhahahahahahaha," tnya sorg kwn ni sambil gelak kuat2

malunyaaaa.. keluar toilet, muka aku dh merah semacam. satu toilet gelak. dgn x tau malu aku menjawab
aku x minum air asam jawa hari ni. sebab tu laaaaaahh..
semua dah gelak guling. siap ada yg ajuk balik tu=,=  tgh nak simpan toiletries, aku x perasan yg lantai tu ad sabun detergent. GEDEBUK!
sudah jatuh ditimpa tangga. tadi suara tiba2 jadi lain. skarg jatuh tergolek lak
semua pandang. 

PUTE!!! kau okayh x?? HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHA
kejam betul kawan-kawan aku ni. aku jatuh pun boleh gelak. tapi sumpah kelakar. saya pun boleh gelak lepas jatuh tu. nasib baik kawan-kawan saya ni baik, masing2 memapah saya balik ke dorm. haissshh..

lepas tu, ada yg citer satu dorm. ad juga yg tnya apa jadi kat dorm. kalau dh satu dorm dgr, gelak sakan smpikan kena sound ngn head girl~,~..



Smile is the BEST therapy. ALHAMDULILLAH:)

2 comments:

aniswany said...

peribahasa yg sesuai ,suda jatuh di timpa tangga ,tegolek golek plak tuh ..hikhik

puterinuraqiliah said...

adeih! haha