Sunday, May 8, 2011

meronggeng sampai pengsan:)

hari ni aku meronggeng dgn Nabila Bahruddin
nilaaaah nana, my sister:)
muka x ley blah. bajet comel;p pffft. haha. sorry nana:) lysm! hehe
selama brapa bulan dh x jumpa beliau, *x layak guna beliau!
akhirnya dpt jgk jmp n kali ni date kami berlainan sikit sebab kita org meronggeng tempat lain.
oohh yeaaah! aku jadi driver=,=
nsb baik aku reti bw kereta. manual lak tu. sruh nana bw, alamatnya...hahaha

ok2. kita org jmp kat ALAMANDA dlu. beli brg then dlm pkul 2 baru gerak tmpt lain
our first destination was TAMAN CABARAN PUTRAJAYA
mula2 pergi tempat skate then ke climbing wall
x masuk pun. jalan-jalan kat luar jek

next was TAMAN EMPANGAN PUTRA. yg kat dpn PICC tu. korg x tau, tnya mr.google
nana yg x pernah pergi, bwlah dia. cantikkan tempat tu nana.
lepas ni aku x boleh ke sna selalu sbb nnti aku cepat boring. teruk betul~,~
dduk tengah panas, ambil gambar n blablabla

sampailah aku dh lapar yg teramat sgt, maka kami pun ke MASJID PUTRA. eerrr..wht i mean ke souq.
bwh masjid tu kan ad tempat mkn. pergilah mkn situ tpi..aku mkn sikit sgt. 
x do selera.. dh berselera tgk muka si nana toingtoing kot! ahaahaha
jalan lagi..jalan-jalan tepi sungai putrajya. suddenly, teringin naik basikal
pergilah ke TAMAN BOTANI

tapi...dh sampai sna, basikal lak dh hbs=.=
nak nangis jek rasa!
tanpa berfikir pnjg, teruslah ke RUMAH NANA di Taman Lestari Putra. hntr nana balik. plus aku menggedik nak ke rumah dia;p
dlm pkul 5 lebih aku balik n smpai nilai dlm pkul 6.15
betapa aku speeeed. jgn tiru yek!
singgah GIANT beli kek jap then baru balik

x caya aku drive? gambar dh cukup membuktikan. x caya lagi? meh aku bw korg! haha

kegembiraaan dduk tgh pns! haha

si chubby n si keding! hahaa. chubby tu lah comel! 

dah dah..aku dh pnat nk lompat tgh pns.

p/s: ni first time aku drive jauh, balik lmbt sket, bw nana jalan-jalan, ke rumah nana drive sndiri n aku rs nak pengsan=,=
menunggu gmbr n vid dri nana:)

Smile is the BEST therapy. ALHAMDULILLAH:)

10 comments:

khairunnisa ♥ said...

bestnya.. hari ni kak nisa kuar dengan kawan kawan gak.. haha, jap. tak caya aqiliah drive. kalau bawa kak nisa nanti, baru percaya ^_^ have a nice day aqiliah ;)

puterinuraqiliah said...

mmg besssst! akk dtglah putrajaya. sy bw jalan2

shafizajoe said...

wootwoot! Budak cun ni dah pandai drive jauh2 siot XD Nnt awak bawak saya jalan-jalan pula ye.

puterinuraqiliah said...

boleh2 no hal!

Naybella said...

Thanks bawak jalan2 my budak kecik =)

Hanis MY said...

banyaknya tempat g ronggeng...i very like! ur sis sgt sporting ok! suka gambar lompat tu...

puterinuraqiliah said...

nana: ur plaesure my budak besar:D

kak hanis: yeeeaaah! byk sgt. 2 pun x puas lagi. bukan sgt sporting daaah. terlebih sporting smpi dh x larat nk layan~,~

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

amboi adik syiokkknye melompat ;)
nice pix..

Meera said...

Sampai skarang tak reti2 lagi nak terbang tinggi.. hehe

puterinuraqiliah said...

pinky momma: hehehe..sy x syiok. akk sy tu terlebih syioook. x larat deeer

meera: agaklah..=,=