Monday, May 16, 2011

Im not longer a teacher anymore:)

Salam diberi buat pak engku
jangan diminta jangan diseru
salam diberi buat guruku
maaf dipinta selamat hari guru

waaaahhh..berpantun!
okayh tak? 
as u all know, on 16th may which is today is my last day as a teacher
after this I'll become a student again. happy tak terkata!
apakah?

aku igtkan aku boleh relax2 tapi TIDAK!
dari pagi smpai pukul 3, aku menstapler kertas exam, bahagikan ikut kelas n letak kat bilik peperiksaan
plus, kena relief tiga kelas
entah brapa byk papers aku stapler
24+24+26+26+31+31+37+37+31+31+29+31+33+12=? korang kiralah sndiri
banyak wei! lenguh jari jemariku ni(buatlah suara gedik anda)
sentap maaaak naaak!
kenapa byk sgt?
GEOGRAFI TINGKATAN 1-5 kelas
PJK TINGKATAN 1-5 kelas
PJK TINGKATAN 3-3 kelas
yang 12 tu.. tambahan. backup
byk gilo. fuh fuh fuh
sampai aku x sempat nk lunch. lapo eden ni

and and and ad dua org form 5 students nk jmp aku tapi aku x da kat bilik guru. kesian diorg
diorang nak ambik gambar ngn aku. x pelah dear, next time k:) insyaAllah kita jmp lagi
actually, ramai x tau yg aku last mengajar hari ni. x nak r heboh2 macam apa jek

and 

TERIMA KASIH to all P18(1) teachers
atas bantuan, sokongan n tunjuk ajar cikgu-cikgu semua
saya dapat lakukan tugas seorang cikgu dgn baik
dari A-Z saya belajar
macam-macam saya dapat
now I know the system. kalau dulu duk tertanya2, sekarang semua dh terjawab:)
thanx again to Pn Rozita a.k.a kak ita atas hadiah yg sgt bermakna tu
gerenti saya bawa gie U nnti!
kak ita bagi aku satu set cerita cinta. jgn slh faham
dalam tu ad surah yassin, al-mathurat, doa2 n surah-surah rasulullah:)

peace no war! hahahahah CHILL k:)

THANX FOR EVERYTHING warga SMK PUTRAJAYA PRESINT 18(1)

Smile is the BEST therapy. ALHAMDULILLAH:)

5 comments:

nur athirah said...

sweet ! :) at least akak ade pngalaman jd ckg . n ckg ttap ckg .

A Little Bubble Gum said...

ckgu da tak ajar kitaowg lagy . :(

asma nur atirah said...

tiyah,, betul tuhh.

puteri,
atleast awk de pngalaman jadi cikgu babe :)

muhamad hanif said...

oh.praktikal lah ni yea ? bakal guru gak tu..kankankankan !

puterinuraqiliah said...

tiyah: yes tiyah. n I really appreciate it:)

a little bubble gum: its okayh dear. doakanlah cikgu dpt jdi cikgu ke, physiotherapist ke

asma: hehe..yup2! happy sgt dpt peluang yg semua org ssh nk dpt:)

hanif: x r.. ~,~ GURU GANTI jek