Tuesday, May 17, 2011

Day 9: 10 ways to win your heart

10 WAYS TO WIN YOUR HEART

ini soalan CEPU MAS

macam mana aku nak jawab? eeeerrrr..
okayh. all the boys out there, pedulikan entry ini=,=

main gitar/piano sambil nyanyi (sore kenalah sedapkan)
badan tough n muka x bajet or control macho(sumpah memilih)
sanggup tolong saya dalam pelajaran
of course yang lebih bijak n alim dri saya
muka suci jek jaga hubungan dengan ALLAH
MELAWAK je kejanya. thts mean suka buat saya ketawa. 
bagi bunga? x.. saya x suka
bagi chocolate? x pelah.. dh selalu dpt;p
bagilah IPAD ke. mwahahaha! gerenti aku tertawan. ini bergurau je k
sayang saya kerana ALLAH swt. bukan kerana saya ni cantik ke, baik ke, apa ke
suka ajak saya join aktiviti lasak mcm wall climbing ke
suka bab masak- memasak
suka belanja saya makan
suka bagi nasihat dan selalu ingatkan saya:)

terlebih 10 kot. x pelah






Smile is the BEST therapy. ALHAMDULILLAH:)

7 comments:

nur athirah said...

wow ! class gitu !! :)

nur athirah said...

akak . cane nak wat toy story tu ?

Hanis MY said...

list haruslah banyak ok! comel je... yg ptg jgn putus berdoa, insyaAllah jumpa yg d best, tapi jgn kecewa kalau tak dpt semua kriteria tu sebab DIA lagi tahu apa yg terbaik untuk kita...

angkasa said...

hahhaaha i pad noh.amboii. :)

puterinuraqiliah said...

tiyah: hahaha..biasalah. nnti akk bgi code k:)

kak hanis: insyaAllah:)^^

angkasa: biasalah:) negara maju non..

muhamad hanif said...

Err. yang lain ok dah..masalhnya saya tak reti main piano..macamana tu ? tuka lain eh cikgu..

HAHAHAHAH !

puterinuraqiliah said...

hanif: x boleh tukar dah:P