Wednesday, May 18, 2011

berjimba bersuka ria:)


title sangat annoying=,=

18 may, again..! aku berjimab bersuka ria dengan nana. this time ditemani oleh pakcik Iman Fakhri
dia bukan pakcik aku pun. saja:)

pagi-pagi aku dah keluar. about 8 pagi.
singgah bank, pergi breakfast sorang sorang. sedih x? huhu
then, fetched nana.
terus gerak ke sekolah p11. short form utk smk putrajaya presint 11(1)
jalan-jalan, menggedik mencapup muka, jumpa cikgu, jumpa juniors, jumpa BILIK MUZIK!!!
jumpa nabilah kecik. excited diaaa!
 bgus juniors ku:P
badge ni ad lagi? igtkn dh x de
ini lagilah! x bertukar2. haisssshh.. mmg kenang jasa sungguh!
we're pioneer:)
rindu yang teramat sangat. but but but cikgu2 situ masih ingat diriku ini. 
ooowwwhh.. juniors yg form1-form 3 mmg x kan knl aku n nana.
budak bajet hot dtg skolah=,= tegur form 4 n form 5 je r
semua tengok kitorg semacam. 

dah habis meronda satu sekolah, geraklah kami ke alamanda dengan iman
beli barang, makan, lepak
next next next PULLMAN, PUTRAJAYA:)
lepak sna ntah brapa jam. lama gak.
bw org yg x pernh tgk mmg lama. harap maklum. hahahahah
jahat aku=,=
lihatlah hasilnya. byk lagi. nntilah upload. tgh tggu gambar dri nana n iman:)

aku mmg suka melompat
ini sgt..best!!
enough lompat. jatuh gak jetty tu. btw, nana ckp mcm kat sydney
x pe. aku faham

ehem ehem. org belakang tu sorang2
nana ckp, kat pantai tu mcm hawaii. =,=

muka nak comel jek. haha

smile:)

nak tgk gambar dgn lebih best?.. pergilah fb ku


Smile is the BEST therapy. ALHAMDULILLAH:)

9 comments:

Naybella said...

Sogel. =)

khairunnisa ♥ said...

salam. kak nisa pun suka pullman kat sini.. best la satu kedai kat pullman ^_^ uit, bestnya melompat. nanti jumpa lompat tinggi2 nak? ^_^ wee.. ok tak main violin skrang ni? take care aqiliah <3

nur athirah said...

violin !!!!!!! hahahaha :D

puterinuraqiliah said...

nana: word wafa!!!

kak nisa: best2. boleh kot! hahahaha. tggu kuruih! x ok lagi. tdi pun byk lupa

tiyah: yup2

efi said...

gila best mlawat skolah lama. rinduuu :p
comel lah pu3 pkai tudung cm gini. suka suka suka! haha

puterinuraqiliah said...

efi: bessssst! haha. huduhlah

Hanis MY said...

suka sgt gambar last tu! beautiful!

muhamad hanif said...

Err, aku taktau asal lah lambat sgt nak keluar widget komen kat post baru kau tuu..so aku decide komen kat sini lah yea..HAHAHAH, gambar gerak2 tuu kau boleh usha kat :

photoshop --> window --> animation..

nak senang kau usha ni je

photoscape --> aniGIF.

selamat mencuba cikgu..1st time ank murid ajar cikgu dia..HAHAHAH !

puterinuraqiliah said...

kak hanis: gmbr last? gmbr saya? thaaaanx!!!

hanif: thaaaaaanx a lot cikgu!!!