Thursday, May 19, 2011

berjimba bersuka ria part 2

semalam dah story morry psl berjimba bersuka ria dgn nana n iman di sini:)
hari ni sambung lagi. x nak cakap byk, just wanna show some pictures from iman's nikon.
weeewiiit. nikon dia so sexy 
APA KENA DENGAN AKU NI!

lihatlah n commentlah.
jangan banyak sogel! haha (ayat wafa tu)


ini video. tengok tengoklah!!!  annoying x?

picca!
edited by me:)

nabila bahruddin a.k.a bella. ewww..nana dah r

macam sydney ke?

mulaaaaa daaah


pose gedik dari cik puteri;p 

aku suka gambar ni. no comment

gambar aku berturut2. sila jgn menyampah

iman fakhri bin azman. tuan punya nikon yg sexxxxy tu! awwwww
harap maaf. kami x ada apa-apa
ehem ehem. diorg ni pernah ada apa2 ok:p jgn inter frame;p

crazy mind for brilliant people like me;p peraaaahsan!

kitorg dduk tgh2 tasik sebenarnya. gila x?

nampak..ad pantai. trick! kantoi..

yang ini..x pe2. aku faham=,= dah mcm org berpuluh tahun x jumpa pokok kelapa
komen anda?
salah kau!
rambut nak terbang gak. hahaha
yes yes yes..!

pullman!
menara jam

aku sempat captured gmbr model ni!

another model..

kami model tak bertauliah. harap maklum

mula2 igt nk ambil gambar konon2 nana propose aku. tapi ad pak guard! haha. asl bukan iman propose nana?
terus x jadi=,=. pak guard kacau!

nana hancurkan kerusi lagi satu. pengganas. just joking!

eeeeer=,=

jetty!!!! i love it!

aku marah nana sebab main air tu. kotor yea anda-anda semua

jump! jump! jump!

alamak! terkantoi sudah;p kami bukan lesbo>.< 18 ke atas saja
nampak x camera? itu plan kami. x tau pula iman pun ambil


last but not least. :)

p/s: segala gambar dan video di atas, jgn salah faham=,=. kami mmg mcm ni. nana dah macam kakak aku sendiri n iman dah macam abang aku sendiri. nasib baik aku x pakai baju petak2 n colour merah mcm diorg. kalau x. entah r..so..jom berjimba laaaagi!

Smile is the BEST therapy. ALHAMDULILLAH:)

16 comments:

Syamim Asri said...

mana nih?

puterinuraqiliah said...

pullman putrajaya:)

Dayana AZ said...

cantiiik sangat ! :D dayana ada jugak nikon, tapii tak berapa reti guna :). boleh tolong ajar tak ? hee.. nti reply kt blog dayana eh :D

nur athirah said...

jelez meyh !!! -.-

puterinuraqiliah said...

kak dayana: meh r..jual kat saya nikon sexyyyy tu! hhehehe

tiyah: jeles? dtg sini. kita buat photoshoot sma2!

Syamim Asri said...

sori la,aku org utara meyh,so xpnh dgr tmpt ni -.-

puterinuraqiliah said...

syamim: ooohh..okayh:)

Symphonious Mind said...

nikon tu mmg hot gilerrr.. baru tau ke..? haaih..

puterinuraqiliah said...

x..dah lama tau. saja buat2 x tau

Syamim Asri said...

aku xtau pape,wargh!!! -.-'

asfira aminuddin said...

gambar u semua cantikkkk! teruja i tgk babe ;D

puterinuraqiliah said...

syamim: check out kat google

asfira: hehehe..thanx a lot!!!

Anis S said...

Macam tampan je lelaki tu. HAHAHAHA Takde ah gurau je. Seronok Puteri ye :p

SANDRA AZWAN said...

Seronoknya....hehe

puterinuraqiliah said...

anis : wooooaaahh..berminat??????

sandra azwan: aah. seronok sgt!

Anonymous said...

ad gak yg nk kene POKE smpai semput nie...... haiiish